USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москвича відберуть «смертоносну» зупинку

30 Червня 2011 15:40
Підприємця та екс-депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича позбавлять права власності на земельну ділянку на вулиці Рівненській.

Про це під час колегії прокуратури Волинської області у четвер, 30 червня, доповів заступник прокурора області Анатолій Хомич.

Він розповів, що посадові особи ДАІ в багатьох випадках неправомірно погоджують розміщення торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту. Такі порушення, наголошував він, створюють загрозу життю і здоров’ю людей

Так, Хомич пригадав трагічну аварію, яка трапилась цьогоріч в Луцьку, коли в магазин на зупинці громадського транспорту врізалась маршрутівка і вбила людину.

Хомич каже, що винні у цій трагедії і ті, хто давав дозволи на встановлення торгового павільйону на зупинці. Зокрема, і працівники ДАІ, які погоджують розташування малих архітектурних форм на зупинках.

«Відстань від краю проїжджої частини до цього торгового павільйону складала 2,7 метри замість необхідних 5», – пояснив прокурор.

«За протестом прокуратури міста Луцька незаконне рішення виконавчого комітету Луцької міської ради про оформлення права власності на цей об’єкт скасовано. Подана до суду заява про його знесення», – доповів він.

Як відомо, зупинкою володіє підприємець та депутат Луцької міської ради минулого скликання Дмитро Москвич. У квітні цього року на цій зупинці сталася пожежа.

В ході колегії Хомич також додав, що лише в Луцьку 79 торгових павільйонів та кіосків розміщені з порушеннями законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
перехожий Показати IP 30 Червня 2011 21:51
У Москвича відберуть - а хто в черзі на подачки?
перехожий 2 Показати IP 1 Липня 2011 11:08
а як буде з іншими магазинчиками??? а як буде з будою що біля Пелікана???? Теж буде прокурорський протест, чи чекати поки "грім вдарить"... га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus