USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Пенсійному фонді Ковеля виявили порушення закону

23 Квітня 2013 14:21
Двох посадових осіб управління Пенсійного фонду України у Ковелі та Ковельському районі притягнули до дисциплінарної відповідальності за неналежне виконання службових обов'язків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ковельська міжрайонна прокуратура провела перевірку дотримання Законів України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» в управлінні Пенсійного фонду України у Ковелі та Ковельському районі.

Перевірка виявила факти неналежного виконання спеціалістами управління наданих законом повноважень щодо стягнення з суб’єктів господарювання заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та щодо застосування штрафних санкцій.

Під час перевірки встановили, що службовці УПФ не забезпечили належного контролю за своєчасністю надсилання протягом трьох робочих днів примірників рішень про нарахування пені та застосування штрафів до суб’єктів господарювання. Також вони не повністю використовують надані діючим законодавством повноваження у частині звернення до суду з позовами про стягнення недоїмки у сплаті страхових та єдиного внесків.

При перевірці особових справ суб’єктів господарювання виявили, що посадові особи управління не дотримуються також строків направлення вимог про сплату недоїмки з єдиного внеску платникам, які мають заборгованість, і у відділ державної виконавчої служби.

За результатами перевірки начальнику управління Пенсійного фонду України у місті Ковелі та Ковельському районі внесли подання.
До дисциплінарної відповідальності за неналежне виконання службових обов'язків притягнули двох посадових осіб управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus