USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У пожежі загинув 20-річний волинянин

6 Червня 2013 12:33
20-річний хлопець закурив на горищі власної хати та заснув. Унаслідок цього зайнялась пожежа, волинянин загинув.

Із Велимча Ратнівського району на диспетчерський пункт ДПРЧ-14 повідомили, що горить хата-пустка, яка за заповітом бабусі належить місцевому жителю 20-річному Миколі, котрий імовірно там і ночує, - інформує Волинь-нова.

На місце події виїхали сільські вогнеборці, а також пожежний автомобіль із райцентру. Поки вони дісталися, то старенька дерев'яна хата була повністю охоплена вогнем. А дах і стеля вже догоряли. Під час гасіння полум'я пожежні помітили, як із горища падало обвуглене тіло людини. З'ясувалося, це й був Микола.

Він, як встановили, разом із молодшим братом допізна розважалися, шукаючи, як кажуть, пригод (розповідають, що хлопці і на скутері катались, і на автомобілі, «позиченому» в односельчанина). Пізньої ночі, врешті-решт, розійшлися по домівках: молодший брат — додому, до матері, а Микола — до своєї хати-пустки.

За словами головного інспектора Ратнівського райвідділу управління держслужби з надзвичайних ситуацій майора служби цивільного захисту Владислава Шевчика, ймовірною причиною пожежі є необережне поводження з вогнем — хлопець закурив на горищі і заснув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поліщук Показати IP 6 Червня 2013 14:49
Досить оперативно надали інформацію. ((( Це сталося приблизно 15-17 травня. І написали би, через який час приїхали на пожежу професійні вогнеборці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus