USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька на лавці півгодини лежав мертвий чоловік. ФОТО

7 Листопада 2013 15:45
Поки в центрі Луцька на лавці помирав чоловік, який просив милостиню – перехожі півгодини відмовлялись викликати швидку. Це трапилося сьогодні біля біля Свято-Троїцького кафедрального собору, - інформує «Під прицілом».

Його тіло лежало впродовж півгодини на дерев’яній лавці, розташованій поруч зі святою обителлю і на нього ніхто не звертав уваги.

Проте знайшлось двоє небайдужих людей, котрі биту годину чекали приїзду міліції, адже правоохоронці повинні зафіксувати факт смерті літнього чоловіка. Швидка приїхала доволі оперативно. Однак до сих пір ще не прибула автівка, якою транспортують тіла мертвих людей у морг.

Зі слів свідків, котрі проходили поруч, вони помітили, що чоловік почав синіти і ледве дійшов до лавки. Так на очах людей він і помирав у самісінькому центрі міста.
Дві пенсіонерки Анна Андріївна та Світлана Федорівна намагалися зупинити перехожих, які мали мобільний телефон, аби викликати чоловіку швидку допомогу. Проте, як кажуть, люди відмахувалися і йшли геть. Зателефонувала до медиків молода дівчина, яку врешті зупинили жінки. Вочевидь, більшість перехожих лякав вигляд безпритульного чоловіка.

Безпритульному чоловіку було 62 роки, - повідомляє «ВолиньPost». Смерть настала у період між 13:00 та 15:00 у четвер, 7 листопада, – розповів Олександр Васильєв, який відрекомендувався знайомим померлого.
За його словами, чоловіка, який помер, звали Микола і йому було 62 роки. Так, Олександр Васильєв повідомив, що ще о 13:00 чоловік був живий і пив спиртне. «Я його ще сьогодні вдень бачив. Я з ним в час дня ще пив. Коли він помер, я не бачив. Побачив, що міліція, і підійшов», – додав Васильєв.

«Він трішки переборщив зі спиртним і захлинувся слиною», – припустив Олександр Васильєв.

Ще один чоловік Леонід Пивовар також сказав, що знайомий померлого і розповів, що Микола був бездомним й інколи просив милостиню біля входу у Свято-Троїцький кафедральний собор.
Причини смерті знайомого Леонід Пивовар не знає, утім каже, що той любив випити. «Він водочку пив», – зазначив чоловік.
Ще о 15:15 на місці інциденту працювали правоохоронці.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вадим Показати IP 7 Листопада 2013 16:12
шкода як людину. А бухають від такого життя
Вовк до Вадим Показати IP 7 Листопада 2013 16:42
Выбор слабых!
Лучанин до Вовк Показати IP 7 Листопада 2013 18:45
Та ні, вони сильніші за вас! Є багато категорій людей, але звузим до мінімума і викинем середню категорію: є люди, яким Бог не дав можливості думати, а є люди, яких він "наказав" цією можливістю. Кожна людина росте і розвивається в різних умовах, тим більше в наш час. І це не їх вина, це природа. Той, хто не думає, може цілими днями класти цеглу, крутити гайки, сіяти, пахати тощо, а того що думає цілими днями та ночами розриває внутрішня сила, сила думки, сила ідей, які не можуть бути втілені і відпускає їх лише тоді, коли їх ідеї втілюються. Вони винні що вони думають? Без них в цьому світі нічого б не було. Не бачити вам зараз мобілки і автомобіля, якби не вони. Вся проблема в тому що їх місце зайняли ті, що не можуть думати, а можуть лише махати кулаками ("могу копать, могу не копать"). Іноді, щоб їх мозок не розірвало, вони "лікуються", щоб трохи розслабитися. одні трохи розслабляються, інші повністю, все залежить від того в яких обставинах вони опиняються і чи можете ви надати їм вчасно руку допомоги, тому що люди повинні допомагати друг другу, а не нищити один одного. Знайте, в тому що сталося є і частина вашої провини, бо ви вважаєте себе сильним і при цьому є байдужим. Особливо це стосується наступного коментатора (ХХ).
Лучанину до Лучанин Показати IP 7 Листопада 2013 20:04
Не пиши так розумно, по треба багато думати при цьому, а хто багато думає, скоро зажмурюється.
ХХ Показати IP 7 Листопада 2013 17:08
Ну як же, життя х.рове, тільки чомусь одні живуть і працюють, виховують і ставлять на ноги дітей, виконують свої обов"язки, як би важко не було, а інші всіх пох.рать, в тому числі рідних дітей і старих батьків і заливають більма. Скільки коментів не витирайте, а всерівно ненавиджу алкашів, і щоб вони всі виздихали.
яшка Показати IP 7 Листопада 2013 20:17
ой блін,знайшли про що дискутувати!погоджуюся з вовком
факт Показати IP 8 Листопада 2013 00:53
Кто-то ушел в мир иной, все остальные в пути.
Серж Показати IP 8 Листопада 2013 08:50
Навіть "ряжені" з каф.собору не підійшли, тільки бабло загрібають лопатою.
Михайло Показати IP 8 Листопада 2013 08:56
http://www.youtube.com/watch?v=H2CWc5fkqxw
незнайомка Показати IP 8 Листопада 2013 09:23
які в нашому світі бездушні люди, бояться подзвонити, він така сама людина як і ми всі, ще ніхто незнає що чекає нас усіх, можуть із нами так поступити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus