USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька «Вольво» наїхало на дитину

18 Січня 2011 09:42
На проспекті Волі, що в обласному центрі Волині, на пішохідному переході під колеса автомобіля потрапила дівчинка віком 6 років, яка з матір’ю переходила дорогу.
Автопригода сталася 16 січня о 17-й годині. Водій – 27-річний лучанин – рухався проспектом Волі в напрямку вулиці Паркової і на нерегульованому переході збив пішохода. Про це розповіли в УДАІ Волинської області.
Дівчинка отримала тілесні ушкодження. Діагноз – гострий стресовий розлад. Оглянувши, лікарі відпустили постраждалу додому.
Працівники державної автомобільної інспекції просять водіїв транспортних засобів бути уважними та обережними під час керування автомобілем та не забувати, що на вулиці можуть перебувати діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
VSC Показати IP 18 Січня 2011 10:10
Дебильные водители и тупые пешеходы. Одни валят по улице, не глядя на знаки, а другие тупо ступают на зебру, даже не повернув головы в левую сторону. В результате наезд и травмы.
Ї до VSC Показати IP 18 Січня 2011 14:11
Перфект. В саме яблучко
Ї до VSC Показати IP 18 Січня 2011 15:20
Перфект. В саме яблучко
:() Показати IP 18 Січня 2011 10:39
до VSC А зараз і "валити" не треба, а просто стояти на зупинці. Ви не знаєте усіх обставин, а тому не обзивайте усіх. Майте повагу до оточуючих.
водій Показати IP 18 Січня 2011 10:42
пішоходи повинні теж дотримуватись правил дорожного руху. часто аж нерви не витримують, коли пропускаєш пішохода, а він повільненько в розмашку гуляє по пішоходному переходу "тіпа я тут пішоход" і мені наплювати на водіїв і ще й лялякає по мобілці.. В польщі пішоходи переходять дорогу мало не бігом, а в нас - треба показати "понти"
Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Січня 2011 11:12
Люди, про що ви говорите. Наїзд стався на нерегульованому переході. От і все. Водій повинен зупинитися, якщо на переході - люди. Як не дивно, але пішоходи - теж люди. А то іноді складається враження, що той, хтог сидить за кермом авто (особливо крутого) вхопив Бога за бороду, відтак все можна.
VSC до Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Січня 2011 11:46
Никто о бороде бога речи не вел. Есть ПДД и его должны выполнять ВСЕ. Я не говорю, что водитель всегда прав. Но и пешеходы, находясь на нерегулируемом переходе, довольно часто создают аварийные ситуации. Если человек собрался переходить, он ОБЯЗАН, посмотреть по сторонам, и убедиться что не приближается транспортное средство. Все, кто ездят по городу, не раз сталкивались с ситуацией, когда пешеход, даже не повернув головы, ступает на зебру и тупо идет по переходу. Если расстояние между переход и движущимся автомобилем, меньше тормозного пути, то наезд НЕИЗБЕЖЕН. Надеюсь, теперь моя мысль понятна?
Знаю Показати IP 18 Січня 2011 11:54
Проблема має глибоке коріння. Можна говорити довго. Але, не зачіпаючи, навіть теми відсутності культури новоспечених "нуворішів" під час руху на дорогах, є ще одна дуже вагома причина. Якось мій знайомий, відпочиваючи в компанії "поважних людей" став свідком розмови про те, що усі присутні та їх родичі права на водіння автоторанспорту отримали без будь-яких екзаменів в ДАЇ. А скільки таких горе-водіїв є потенційними винуватцями ДТП!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Січня 2011 11:54
Ви, шановний, певно користуєтеся авто? Я ж щодня переходжу дорогу на переході біля школи. Чомусь вкрай рідко автомобілісти зупиняються, аби пропустити дітей. Тож у нас із вам - у кожного своя правда.
VSC до Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Січня 2011 11:59
Да, я езжу по городу на авто, но чаще я хожу пешком. Знаю ситуацию с двух сторон, и всегда, находясь на тротуаре, смотрю по сторонам. А если водитель едет и не уступает, тогда уступаю я. Кроме ПДД, есть еще правило ДДД - Дай Дураку Дорогу, вот им я и пользуюсь.
Свєточка-конхвєточка до VSC Показати IP 18 Січня 2011 13:29
Не можу з вами не погодитися. ДДД - дійсно найліпше правило.
Натали Показати IP 18 Січня 2011 14:44
Шановні водії! Будьте обережними всюди. У нас народ дикій, сам кидається під колеса. Дуже страшно, коли батьки дають приклад своїм дітям. А спробуйте проїхати перехід біля Променя. Зранку, коли натовп студентів і не лише валить через дорогу, пробки - до ЦУМа. І жоден пішохід не пропустить авто. А коли ожеледиця? Невже тяжко догнати, що машині важче зупинитися, навіть якщо вона рухається зі швидкістю 10 км. Пішоходи і водії!!!!! ПОВАЖАЙТЕ ОДИН ОДНОГО.!!!!! БЕРЕЖІТЬ СВОЇ ЖИТТЯ!!!!
Знаю до Натали Показати IP 18 Січня 2011 15:18
О,тьотя з купленими правами об'явилася!
Депутат Показати IP 18 Січня 2011 15:47
ЗРАЗУ ВИДНО ХТО ТУТ МАЄ АВТОМОБІЛЬ А ХТО БАЛАБОЛ, ПРИГОДА ТРАПИЛАСЬ О 17.00 , ЦЕ ПО - ПЕРШЕ ВЖЕ ТЕМНОТА, ПО -ДРУГЕ ХТО ХОТЬ РАЗ ЇЗДИВ ЗА РУЛЬОМ В ТАКУ ПОРУ ЗНАЄ ЩО ЗУСТРІЧНІ МАШИНИ, МОКРИЙ АСФАЛЬТ І НІЧОГО НЕ ВИДНО ЦЕ САМА НАЙГІРША ПОРА КОЛИ ВЖЕ МАЙЖЕ ТЕМНО, А ПІШОХОДИ ОСОБЛИВО ЯКІ НЕ МАЮТЬ АВТО ПРУТЬ САМІ ПІД КОЛЕСА ВОНИ СВОЄЮ ГОЛОВОЮ НЕ МОЖУТЬ ДОДУМАТИСЬ ЩО ЯКЩО ВОНИ БАЧАТЬ АВТО ТО НЕ ЗНАЧИТЬ ЩО ЇХ ВИДНО ВОДІЮ, САМ НЕ РАЗ ПЕРЕКОНУВАВСЯ... І НЕМА ЧОГО ПЕРТИ НА ВОДІЇВ, МОЖНА ПОСТОЯТИ ТУ ХВИЛИНУ І ПЕРЕЙТИ ДОРОГУ, А НЕ ТАК ЯК ТА МАМА ТУПОГОЛОВА САМА ПОЛІЗЛА І ДИТИНУ ПОТЯГНУЛА....
VSC до Депутат Показати IP 18 Січня 2011 16:00
+100
Знаю-Депутату Показати IP 18 Січня 2011 16:24
Кілька років назад на переході біля 4-ї школи один урод на модній тачці в'їхав в групу дітей, що переходили дорогу. При цьому, вихователі дотримувались усіх правил руху (червоні прапорці, світло світлофора тощо). І не треба тут лікбезу про темний час доби, мозги в голові та ін. Статистика ДТП, дійсно жахлива! Кількість бидла за кермом зашкалює. Причини різні. Перша-вседозволеність (інспектори ДАІ прекрасно знають, кого можна "доїти") і можливість "всьо парєшать" у всіх органах... і т.д. і т.п.
Депутат до Знаю-Депутату Показати IP 18 Січня 2011 22:11
ДЛЯ "ЗНАЮ" ЦЕ ЩО ВИ РОЗКАЗУЄТЕ ЦЕ ПООДИНОКІ ВИПАДКИ, А ПІШОХОДИ 99,9 % ЯК БИ ЦЕ НЕ ОБРАЗЛИВО ЗВУЧАЛО БЕЗМОЗГЛІ КОЗЛИ, ЛІЗУТЬ І НЕ ДИВЛЯТЬСЯ, А СКІЛЬКИ ЇХ Є ЩО ЧЕРВОНЕ СВІТЛО СВІТЛОФОРА ДЛЯ МАШИНИ І ДОДАТКОВИЙ СВІТЛОФОР ДЛЯ НИХ ТОЖЕ ЧЕРВОНЕ СВІТЛО, А ВОНО ЛІЗЕ І СВОЄЮ ТУПОЮ ГОЛОВОЮ НЕ МОЖЕ ПОДУМАТИ ЩО ЯКЩО АВТО СТОЯТЬ ТО НЕ ЗНАЧИТЬ ЩО СВІТЛОФОР ДЛЯ ПІШИХОДІВ ГЛЮЧИТЬ, ВІНОЖ ГОЛОВОЮ НЕ ПОКРУТИТЬ І НЕ ГЛЯНЕ ЩО Є ЩЕ ПОВОРОТИ З ЯКИХ ЯКРАЗ МАЮТЬ ПРАВО ЇХАТИ АВТО.... ПРОЧТИЙ ПРИКЛАД БІЛЯ ТАМ-ТАМ.....
ostap Показати IP 18 Січня 2011 16:31
студенти зранку быля Променя - це проблема. Там було б добре світлофора чи даїшника поставити щоб регулювали. Давно за кермом, але зараз пішоходи явно "перегинають" свої права. Тре памятати і про обовязки..
Депутат до ostap Показати IP 18 Січня 2011 22:14
А БІЛЯ ПРОМІНЯЯ ТРЕБА ВИХОДИТИ З МАШИНИ І МОРДОЮ ОБ АСВАЛЬТ, ЩОБ ІНШІ ТРОХИ ЗАДУМАЛИСЬ, А ТО ЯК СТАДО БАРАНІВ ЛІЗУТЬ, ВИБАЧАЮСЬ ЗА ГРУБІСТЬ ЇЖДЖУ ПОСТІНО ІНШИХ СЛІВ НЕМАЄ....
Свєточка-конхвєточка до Депутат Показати IP 19 Січня 2011 09:32
Ой, а що за манера вести розмову, пане народний обранець. Де такт та повага до електорату? Чи то - било, яке здуру за вас проголосувало та ще й наважується вечорами, не володіючи автомобілем, ходити містом. І ще - вам, окрім хороших манер, варто було б переглянути український правопис. Не повірите, але там так багато цікавих речей!
Знаю-Депутату Показати IP 19 Січня 2011 10:47
Взагалі для того, щоб передбачити поведінку співрозмовника в житті, достатньо кількох хвилин розмови з незнайомою людиною і багато чого відкриється само собою. Щодо "крилатих" висловів Депутата, то, як, кажуть, до ворожки не ходи, щоб побачити перед собою досить неврівноважену, мало-культурно-освідчену особу з яскраво вираженим почуттям відрази до людей, як пішоходів. Якщо ще має місце наявність прав на керування ТЗ, куплених "за сало", тоді...люди! не переходьте дорогу взагалі! Навіть Ваша зайва уважність не є гарантією Вашого порятунку на дорозі!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus