USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учениці іваничівського інтернату конфліктну ситуацію вирішували кулаками

21 Листопада 2008 14:44
19 листопада в центральну районну лікарню звернулась 13-річна учениця Іваничівської школи-інтернату, жителька села Павлівка Іваничівського району, – повідомляють 21 листопада «Волинські Новини».
Зі слів дівчинки, тілесні ушкодження вона отримала під час конфлікту на території школи-інтернату від своїх однокласників.
Як розповів директор закладу Григорій Диконюк, суперечка виникла між однолітками – дівчатками 6-7 класів. Однак, за його словами, конфлікт тривав кілька хвилин. «Значних тілесних ушкоджень дівчинка не отримала, а звернення до лікарні – це емоційна реакція»,– зазначив директор.
«До силових методів вирішення непорозумінь у нас вдаються дуже рідко», – зазначив Григорій Диконюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 21 Листопада 2008 15:36
Хто повірив директору закладу, той або дечого не розуміє в цьому житті, або прикидається. До силових методів вирішення непорозумінь і в "пересічних" школах (про які Андрій Петрик нещодавно дуже слушно запитував, чи вони не концентраційні табори!) вдаються дуже часто. А що вже про інтернати говорити... Шкода мені тієї побитої бідолахи, але їй уже ніхто не допоможе. Міліція безсила, всім іншим силовикам - на...ти, а наші освітяни - я взагалі не знаходжу слів, як їх обізвати, мабуть, вони найгірші люди на Землі.
Olga Показати IP 21 Листопада 2008 16:32
Освітяни нині бояться дітей, бо ті "качають права" і фізично, і словесно, і в судовому порядку. Вчитель принижений зарплатою, не має соціального авторитету і незахищений перед жорстокістю дітей та "наїздами" батьків, які нахабно вимагають - "Ми вам здали своїх чад - виховуйте". Тому вчителі й вихователі, не раз обпікшись об суспільну думку, зайняли позицію байдужості: "Не наші діти - не наші проблеми". Дійдемо зі своєю гуманністю і демократією до того, що міліцейський відділок буде у кожній школі.
Олександр Показати IP 21 Листопада 2008 17:53
Olga має рацію, але за радянських часів, коли вчитель був повністю захищений (!) перед жорстокістю дітей та "наїздами" батьків, освітяни були не кращими, ніж зараз. І байдужості до проблем тих дітей, котрих "товариші" обирали об'єктами знущань, учителям і в ТІ ЧАСИ було не позичати. Вони (педагоги) просто не сприймають дітей із їхніми бідами серйозно. Кривдники могли заявити: "А ми з ним [скривдженим] гралися!" - і все всім миналося безкарно. Якби у 70-80-ті роки школярі мали мобільники з відеокамерами, вони ще тоді знімали б фільми "Лох - це доля". Повірте моєму досвіду. Словом, учитель - це не лише діагноз, це також синонім до слів "нелюд", "недолюдок", "пад##ка"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus