USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Печатку Луцької міськрайонної СЕС «приватизувала» колишній головний лікар

10 Січня 2009 13:00

Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк зустрівся із представниками трудового колективу Луцької міськрайонної санепідемстанції. Люди просили сприяння у розв’язанні конфліктної ситуації, яка склалася в установі, – інформують 10 січня «Волинські Новини».

 
Голова облдержадміністрації Микола Романюк та заступник голови ОДА Святослав Кравчук сьогодні зустрілися із представниками трудового колективу Луцької міськрайонної санепідемстанції.
За інформацією прес-служби голови ОДА, працівники звернулися до перших осіб області із проханням втрутитися у конфліктну ситуацію, що склалася в установі.
 
За їхніми словами, фактично, робота зупинена внаслідок неправомірних дій колишнього головного лікаря Луцької міськрайонної СЕС Валентини Попович, яка незважаючи на наказ обласної СЕС про її звільнення та рішення суду про поновлення на цю посаду Івана Ульчака, продовжує виконувати свої обов’язки, посилаючись при цьому на наказ МОЗ, яким раніше був  скасований наказ обласної СЕС. Це дестабілізує ситуацію у колективі та заважає працівникам виконувати свої  обов’язки.
 
Працівники Луцької міськрайонної СЕС просили голову облдержадміністрації допомоги та сприяння у Міністерстві охорони здоров’я України щодо відновлення вищеназваного наказу обласної СЕС  про звільнення пані Попович.
 
Микола Романюк дав доручення терміново вжити заходів щодо нормалізації ситуації у колективі та запевнив, що робитиме все можливе, аби  у МОЗ у найкоротші термін розв’язали цю конфліктну ситуацію.
 
Довідково:
 
9 січня відбулися збори трудового коллективу Луцької міськрайонної СЕС. Як стало відомом «ВН» із достовірних джерел, у листі на адресу перших осіб Волині, правоохоронних органів і МОЗ йдеться про те, що фактично на теперішній час роботу, а значить виконання обов’язків Луцької міськрайонної СЕС паралізовано у зв’язку із відсутністю печатки установи, яку колишній головний лікар Валентина Попович не передала заступнику головного лікаря Волинської облСЕС Ларисі Дутковській, таким чином не виконавшин наказ Волинської олбСЕС.
 
Нещодавно головлікаря міськрайонної Валентину Попович було звільнено із займаної посади. Причина проста – неналежне реагування санстанції на спалах сальмонельозу в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Січня 2009 19:39
Видно дорого коштує та печатка
Справедлива Показати IP 12 Січня 2009 11:59
Значить, не на місці керівництво обласної СЕС, якщо постійно допускає такі конфлікти. Коли торік зняли Ульчака, колектив санстанції теж довго "калатало".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus