USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Укравтодор більше не хоче ремонтувати місцеві дороги. ВІДЕО

13 Серпня 2013 08:41
Наступного року в Укравтодорі обіцяють передати в опіку місцевій владі 117 тисяч кілометрів доріг - а це майже70% -, йдеться у сюжеті ТСН.

Віддавати будуть те, що мають: відремонтоване і розбите. Хоча, запевняють, ямковий ремонт зробили майже по всій Україні. Дороги обіцяють здати разом із фінансуванням.

«Неправильно, коли рішення щодо ремонту тієї чи іншої ділянки доріг між селами будь-якої області приймається в Києві, і ресурси розподіляються в Києві», - вважає голова «Укравтодору» Євген Прусенко.

На місцях таку ініціативу підтримати готові, але тільки за умови, що дороги вони приймуть разом з грошима і технікою, каже голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

«Сьогодні йде вирішення ряду технічних питань щодо того, хто саме буде балансоутримувачем і яка доля буде чекати районні автодори так звані. Тобто є області, в яких це доволі слабкі організації, навіть район від району вони відрізняються», - коментує Ніколаєнко.
Натепер полатали дороги майже по всій Україні, крім Чернігівської, Черкаської, Львівської та Іванофранківської областей. На це вже витратили 757 мільйонів гривень. Куди пішли ці гроші - автомобілісти не розуміють. Особливо обурюються іноземці. Наступного року планують витратити більше 5 мільярдів гривень на 3 тисячі кілометрів доріг місцевого значення.

Сподіваються, що дороги до наступної весни доживуть.
Водії, які пам'ятають цьогорічну весну і суцільні ями, тепер не ймуть віри чиновникам. А поки до зими далеко - страждають від заторів через ремонти на головних шляхах. Уже не так якість доріг, як період їх латання турбує водіїв. Але кілометрові затори в 30-градусну спеку доведеться терпіти й далі. Чиновники кажуть, гарячий сезон відпусток - найкраща пора для ремонту центральних магістралей.

Зазначимо, за даними «Укравтодору», найгірші дороги - у Львівській, Чернігівській, Черкаській, Закарпатській та Чернівецькій областях.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
політичний патруль Показати IP 13 Серпня 2013 12:54
Ну нарешті доходить телепням. Віват риганальним консультантам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus