USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Упіймали водія, який збив насмерть 18-річного хлопця у Ківерцівському районі

14 Листопада 2016 16:12
Один з пішоходів загинув на місці пригоди. Поліцейські оперативно знайшли правопорушника, який учора вночі в Ківерцівському районі поблизу села Чемерин невідомий автомобіль збив двох людей і втік з місця події.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Учора, 13 листопада, вночі до Ківерцівського відділу поліції зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Чемерин цього ж району трапилась ДТП з потерпілими. Невідомий автомобіль збив двох пішоходів та втік із місця пригоди. На місце ДТП одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Внаслідок автопригоди загинув 18-річний житель села Чемерин. Іншого потерпілого, 19-річного жителя міста Дідичі, швидка медична допомога доставила до Ківерцівської центральної райлікарні. У нього медики діагностували, зокрема, забої, садна та перелом гомілково-ступеневого суглобу лівої ноги. Постраждалого госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Поліцейські за гарячими слідами встановили, що до пригоди причетний автомобіль «Рено Меган» під керуванням 24-річного жителя села Метельне Ківерцівського району.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває розслідування та встановлення обставин події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 14 Листопада 2016 18:13
Велике прохання до журналістів сайту, прослідкуйте будь ласка за ходом розслідування, дуже хотілось би, щоб провели об'єктивне розслідування.
Лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 23:10
Журналісти, відстежте, будь ласка, цю справу! Пок*дьок має бути покараний. Завдяки журналістам у Львові одного вбивцю за кермом уже посадили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus