USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Болгарії евакуювали село через вибух товарного поїзда

10 Грудня 2016 18:39
Внаслідок вибуху товарного поїзда у селі Хитрино у Болгарії загинули 5 людей. Серед них - 18-ти річний юнак. Вагони, що перевозили зріджений газ, зійшли з рейок, перевернулися та вибухнули. Хвилею було зруйновано приміщення місцевого вокзалу.

Під час вибуху цистерн у Болгарії поранення отримали 29 людей, зруйновано 20 будинків місцевих мешканців.

Про це заявив екс-міністр охорони здоров'я Болгарії Петар Москов, повідомляє Газета з посиланням на агентство Novinite.

"16 людей, які отримали ушкодження під час інциденту, залишаються у лікарні, 13 виписані. Четверо мають дуже важкі травми, троє перебувають у критичному стані. Рятувальники продовжують шукати під завалами людей", сказав Москов.

Він закликав здавати кров.

"Крові та продуктів бракує", - сказав лікар. Та додав, що багато місцевих мешканців уже звернулися до пунктів здачі крові з наміром допомогти потерпілим.

Родичам загиблих прем'єр-міністр Болгарії у відставці Бойко Борисов, який прибув на місце аварії, повідомив, що родичі постраждалих у результаті катастрофи отримають фінансову допомогу. А люди, помешкання яких пошкоджені через вибух, будуть тимчасово поселені у місті Шумен, повідомляє Укрінформ.

Директор державного підприємства "Пожежна безпека і захист населення" Ніколай Ніколов повідомив, що населення села Хитрино евакуюють до завершення операції з вивезення з місця аварії небезпечної речовини.

У Міністерстві транспорту Болгарії створено кризовий штаб, який вивчить причини залізничної катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus