USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В ДТП на Волині загинули двоє. Водій втік

1 Травня 2014 14:12
Водій, залишивши транспортний засіб, із місця події втік, однак правоохоронці встановили його особу.

Так, на території Володимир-Волинського району зареєстрували автопригоду за участю водія гужової підводи, - інформують сьогодні, 1 травня. у волинській міліції.

До Володимир-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Верба трапилася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Встановили, що водій, керуючи автомобілем «Форд Транзит», рухаючись у напрямку села Верба, скоїв наїзд на підводу, яка рухалася по ходу руху транспортного засобу. Водій із місця події зник.

Унаслідок наїзду місцеві жмешканці -їздовий і пасажир підводи, 1970 та 1972 р.н., із тілесними ушкодженнями госпіталізовані у реанімаційне відділення Володимир-Волинського медичного територіального об’єднання, однак їхні життя лікарям врятувати не вдалося.

Правоохоронці наступного дня встановили особу водія. За кермом залишеного на місці авто перебував 43-річний житель Володимира-Волинського.

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Матеріали передані у прокуратуру Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 1 Травня 2014 15:29
за кермом був пяний митник з володимира чечелюк
лучанин Показати IP 1 Травня 2014 15:47
Да.. дике було видовище напівмертвого коня під бусом спостерігати.. який дригався в конвульсіях.. і ніяка потвора з табельною зброєю (а було їх дофіга ) не додумалася дострелити конячку..
ккк Показати IP 1 Травня 2014 20:16
ти дурень він би потім пів життя в прокуратурі писав би поеми за той постріл в ЗУ про міліцтю не має пункту який дозволяв би дострелити тварину щоб не мучилась так що потвора ти сам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus