USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Одесі стався конфлікт між поліцією та активістами біля пам'ятного каменя Жукову

7 Травня 2017 23:47
Ввечері, 7 травня, активісти прийшли до пам'ятного каменя Маршалу Жукову, який встановлений біля ринку "Успіх", для того, щоб його демонтувати.

На місці присутній одеський активіст, екс-лідер одеського осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко і лідер "Автомайдану Одеси" Євген Резвушкін, повідомляє Українська служба інформації.

"Надійшла інформація про те, що вчора ввечері шанувальниками комуністичної ідеології було відновлено цей камінь, який вони самовільно поставили на колишнє місце. Камінь представляє Жукова, який потрапляє під дію закону "Про декомунізацію". Це по-перше. А по-друге, Одеська міська рада не надавала жодних дозвільних документів на установку тут цього каменю, тобто він повинен бути знесений", - сказав Стерненко.

Зараз на місці присутні правоохоронці, які не дають активістам знести пам'ятний знак. Більшість одеситів, що стали свідками події, стають на захист пам'ятного знаку. Зі слів Сергія Стерненка, хтось із правоохоронців вкрав лом у активістів, з яким вони прийшли до пам'ятника з метою демонтажу. Зараз усі присутні чекають прибуття співробітників комунальної служби, які повинні будуть демонтувати камінь.

Радник начальника ГУ НП в Одеській області Руслан Форостяк раніше заявив, що комунальники збиралися демонтувати камінь цієї ночі і доставити його в музей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 8 Травня 2017 06:46
Як такого як Стерненко ще земля носить? У нас такі нові герої? Пробачте нас, діди, за те , що ось такі зараз правлять бал в Україні. Мінусуйте, фашисти, мінусуйте, подивимось скільки вас .
Анонім Показати IP 8 Травня 2017 07:44
Кат Жуков .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus