USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Внаслідок ДТП у Луцьку за місяць загинуло 4 людей

2 Листопада 2016 17:36
Протягом жовтня у Луцьку громадяни спричинили 121 ДТП, в яких 4 осіб загинули.

У 29 ДТП були потерпілі, загалом же травмувалось 48 людей, – інформують у прес-службі луцьких патрульних.

Загалом, на території обслуговування Патрульної поліції Луцька зареєстровано 132 ДТП, з них на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне – 11 ДТП та 2 осіб загинули.

Найпоширеніші причини загибелі осіб – зіткнення, наїзд на пішохода, перевищення безпечної швидкості та порушення правил маневрування.

Убережіть себе від небезпеки - дотримуйтесь правил дорожнього руху, не поспішайте, не проявляйте незрозумілих маневрувань на дорозі!


Як повідомляло Інформаціне агентство Волинські Новини, 26 жовтня автобус «Кромберг енд Шуберт», який перевозить позмінних працівників, збив насмерть чоловіка, який переходив дорогу біля Там-Таму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus