USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Внаслідок пожежі на львівському заводі постраждали двоє рятувальників

3 Січня 2017 22:16
Масштабна пожежа трапилася 3 січня у Львові. Вже більше семи годин поспіль там гасять приміщення колишнього заводу "Електрон", яке зараз орендують різні фірми, йдеться в ТСН.19.30.

Зайнялося на другому поверсі п'ятиповерхівки, ймовірно в цеху для пошиття автомобільних чохлів.

Вогонь охопив площу понад 900 квадратних метрів. Через токсичний дим та високу температуру пожежники працювали в апаратах захисту органів дихання та у майже повній темряві.

За три години вони локалізували займання і не дали вогню перекинутися на інші поверхи та сусідні житлові будинки. За три години вони локалізували займання і не дали вогню перекинутися на інші поверхи та сусідні житлові будинки. Але повністю загасити вогонь не можуть і досі. Двох вогнеборців забрала швидка, одного з отруєнням продуктами горіння, другого з опіком вуха.

"Дуже складне планування, дуже сильне горюче навантаження самого приміщення, в кожному приміщенні стелажі, на яких знаходиться дуже багато горючого матеріалу, це і тканини різні, і поролон і навіть гума, це все ускладнює сам процес гасіння", - каже помічник керівника ГУ ДНСН у Львівській області Віталій Туровцев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus