USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вночі у Луцьку сталася пожежа. ФОТО. ВІДЕО

14 Вересня 2013 09:09
У Луцьку на вулиці Лермонтова, 6, що у районі Львівської, вночі 14 вересня спалахнула пожежа – горіло господарське приміщення.

Полум’я заввишки понад п’ять метрів і гучний тріскіт розбудив не тільки власників помешкання, а й більше десятка сусідів. Люди викликали рятувальників, але одразу ж взялися самотужки гасити вогонь. Повідомляє ВолиньPost.

Полум’я сусіди помітили близько 00:40. Щонайменше п’ять сусідів зателефонували до пожежників.

«Ми подзвонили їм відразу, як вискочили на вулицю. Це було не пізніше, ніж 00:45. Спочатку було зайнято, потім нам сказали, що вже в курсі і що бригада виїхала», – розповіли хлопці, що живуть через паркан із погорільцями.

І хоча найближча пожежна частина знаходиться трохи більше як за кілометр, на вулиці Тарасова, рятувальники їхали на виклик близько 20 хвилин, прибувши о 01:04. На той момент люди майже ліквідували вогонь. Ще одна машина рятувальників прибула о 01:17.

Пожежники розповіли, що можливою причиною загорання стала «буржуйка», яка обігрівала приміщення.

Господар підтвердив, що у приміщенні була «буржуйка», через яку, очевидно, і сталася пожежа. Розповідати про збитки власник будівлі не захотів. Але приміщення згоріло майже повністю. Постраждалих немає, хоча власники приміщення - у шоковому стані.

Нагадаємо, у переддень, 13 вересня, рятувальники почали відзначати професійне свято.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: НА ЦЕНТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ ЛУЦЬКА ОСВЯТИЛИ ПОЖЕЖНУ ТЕХНІКУ. ФОТО. ВІДЕО











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Не байдужий Показати IP 14 Вересня 2013 15:04
А деж розповідь про те, що дана споруда(яка горіла)була з однієї сторони на відстані 1,5 м. від житлового будинку та з іншого житлового будинку на відстані 1м. залишились не ушкодженими...??? Чия це заслуга....?!? Напевно 16-ти річної школярки (і повірте мені на блондинки)яка написала цей матеріалматеріал!!! P.S. В.Н. не ведіться на непрофесіоналізм "Волинь Пост"!!! Поважйте своє видання!!!
Тривога Показати IP 14 Вересня 2013 21:05
Пожежі в Луцьку трапляються якщо не кожен день то через день, а ви тут пишите про якесь госп. приміщення. Таке відчуття, що ваші журналісти під кожним госп. приміщенням сидять з фотоапаратом і сикундоміром - ждуть виїздів Служби порятунку аби написати про них таку СЕНСАЦІЙНУ НОВИНУ :(
ПS Показати IP 15 Вересня 2013 11:19
журналісти козли
д.м Показати IP 17 Вересня 2013 18:50
глянути б В очі цій "козі",що виклала цей матеріал... до неї.-"спробуй ПОПРАЦЮВАТИ ХОЧА Б ДОБУ В ПОЖЕЖНІЙ ЧАСТИНІ,ТОДІ,ЩОСЬ СПРОБУЙ ПИСАТИ". ЛЮДИ РИЗИКУЮТЬ СВОЇМ ЖИТТЯМ ЗАРАДИ ТАКИХ,ЯК ТИ... СПИ СПОКІЙНО,"ІНОПЛАНЕТЯНКА". НА ВІДМІНУ ВІД ТЕБЕ ХЛОПЦІ НЕ СИДЯТЬ В КУЩАХ З ТЕЛЕФОНОМ ,І НЕ ШУКАЮТЬ ІНФОРМАЦІЇ,ЩОБ КОГОСЬ СПАПЛЮЖИТИ,А ПРАЦЮЮТЬ І ОБЕРІГАЮТЬ ТВІЙ СПОКІЙ... СПІТЬ СПОКІЙНО ЛУЧАНИ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus