USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин вбив нападника ножем, якого той встромив йому у спину

25 Липня 2018 15:58
Трагедія сталася 21 липня у вечірню пору доби в селі Ольганівка Рожищенського району.

Між сусідами 37-річним Володимиром А. та 38-річним Володимиром О. виникла суперечка, яка згодом переросла у штовханину та вбивство, повідомляє Район.Рожище.

Мешканці Ольганівки розповідають, що Володимир О. під час суперечки встромив Володимиру А. ніж у спину. Але поранений чоловік витяг його та вдарив цим же ножем свого нападника в живіт. Внаслідок отриманої травми Володимир О. помер.

Як розповіли журналістам місцеві мешканці, вбитий Володимир О. був неодноразово судимим за крадіжки та тяжкі злочини, зокрема, вбивство й зґвалтування.

«Чесно кажучи в селі побоювалися вбитого. Бо він не міг жити без проблем. При чому створював їх сам. В Ольганівці добре пам’ятають, як він холоднокровно застрелив нашого односельця, дуже хорошого чоловіка Миколу, якому не знаю чи було 30 літ, чи ні.

А Володя, той, що вбив, не скажу, що був якимось забіякою, трудяга. Тут в селі говорять, що саме вбитий прийшов на подвір’я до чоловіка та почав ображати його матір, розмахував ножем, який згодом встромив йому в спину…», - розповідає місцевий.

Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 115 ККУ «Вбивство». Згідно з цією статтею обвинувачуваного можуть позбавити волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
valdis peish Показати IP 25 Липня 2018 17:15
самооборону з перевищенням - це максимум по справедливості має дати наш гуманний суд. але буде як завжди замість умовно випробувального терміну реальний срок.
шеф Показати IP 26 Липня 2018 07:20
а як на мене до людини що захистила себе від нападника з ножем взагалі немає питань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus