USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинське підприємство через суд вимагає свої автомобілі

4 Червня 2013 08:30
Справу за позовом ТзОВ «ВВ Агро», яке намагається повернути собі транспортні засоби, що були арештовані за борги іншого підприємства, розглянули у Господарському суді в області, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, позивач – ТзОВ «ВВ Агро» просить суд визнати за ними право власності на 16 транспортних засобів, а також зняти з них арешт, який наклав Відділ державної виконавчої служби Турійського районного управління юстиції Волинської області.

Нагадаємо, що арешт на вказане майно наклали згідно указу Господарського суду Волинської області в рамках виконавчого провадження про стягнення з СВК «Волинь» на користь ПП «Айслаг» 131 тисячі гривень.

Тож представник ТзОВ «ВВ Агро» запевняє суд, що транспортні засоби, які описано та арештовано, не належать боржнику кооперативу «Волинь», а є власністю ТзОВ «ВВ Агро».

Відтак, за словами позивача майно було придбане під час отримання майнових паїв колишніх працівників колективного сільськогосподарського підприємства «Волинь», яке реформувалося у той час в сільськогосподарський виробничий кооператив.

Своєю чергою, представник ПП «Айслаг» ставить під сумніви право власності на майно підприємством «ВВ Агро» і заперечує, аби з майна знімали арешт та повертали його буцім-то законним власникам.
Однак, самі ж представники СВК «Волинь» вказують на те, що майно їм насправді не належить чим підтверджують усі слова позивача та просять суд задовольнити позов.

Тож, суд, не дивлячись на те, що в справі, мовляв, залишається ще багато незрозумілих недоліків все ж вирішив задовольнити позов ТзОВ «ВВ Агро» та визнати право власності на 16 транспортних засобів за ними й зняти арешт з названого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus