USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські паспортисти знову порушують закон

5 Червня 2013 15:26
Волинські паспортисти незаконно стягували з громадян кошти за будь-які зміни у документах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Так, прокуратура Волинської області завершила перевірку діяльності управління Державної міграційної служби України у Волинській області з питань своєчасності та повноти надання адміністративних послуг.

Встановили, що працівники управління з грудня минулого року незаконно стягували із волинян кошти розміром у 0,5 неоподаткованого мінімуму доходів громадян за внесення будь-яких змін до виданих раніше документів.

Плату ж за отримання цієї послуги скасували ще 20 листопада 2012 року.

Попри це працівники управління Державної міграційної служби України у Волинській області незаконно стягнули з волинян приблизно 7 тисяч гривень.

Також встановили випадки вимагання працівниками Управління від громадян додаткових документів і створення таким чином перешкод у отриманні адміністративних послуг.

На виявлені порушення прокуратура області внесла подання начальнику управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

За результатами розгляду документа прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнули дві посадові особи УДМС.

Нагадаємо, нещодавно працівники управління державної міграційної служби в Волинській області несли відповідальність за те, що виготовляли закордонні паспорти за подвійними тарифами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Misha Показати IP 5 Червня 2013 15:53
І так завжди, відбулися маленьким переляком, напукали в штани. Ніхто справедливо не покарає, бо кругова порука, і не копає глибше, бо зацікавлені "вищі чини". Ну і людям нічого не компенсують. Гнила країна, свій свого дере як липку...
андрiй76 Показати IP 5 Червня 2013 16:39
Свиню від повного корита важко відігнати чи не так? Так само і паспортистів важко відігнати від подвійних тарифів...
123321_qwe Показати IP 5 Червня 2013 17:21
Прокуратура області виносить формальні подання, а не притягує до відповідальності головного корупціонера-здирника Воробя О.В.,під керівництвом якого в міграційній службі діють корупційні схеми. Для нього закони не писані. На сьогоднішній день у ДІС Луцького району ( м.Луцьк,вул.Шевченка 17) за оформлення не термінового закордонного паспорта незаконно здирають з громадян 600 гривень, а за видачу довідки жителям прикордонних сіл області для подачі в Посольство Польщі у Луцьку про підвердження їх місця проживання здирають більше 200 гривень. Кому потрібні такі подання головного наглядового органу області. якщо після їхніх перевірок корупція процвітає в міграційній службі області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus