USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських школярів годували неякісними продуктами

15 Квітня 2014 09:54
Контролюючі органи встановили, що масло, яке поставлялось підприємством для харчування дітей у загальноосвітні школи сіл Копилля, Боровичі, Розничі, Грузятин та селища міського типу Колки, містило рослинний жир та не відповідало вимогам нормативних документів ДСТУ.

Прокуратура Маневицького району перевірила дотримання вимог чинного законодавства щодо захисту прав дітей на безпечну для життя і здоров’я продукцію та якісне харчування у відділі освіти Маневицької райдержадміністрації, повідомили у прес-службі прокуратури області.

З'ясувалося, що комунальне підприємство "Маневицька група з організації харчування дітей", яке згідно договору з відділом освіти Маневицької РДА організовує харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх шкіл радіаційно не забрудненої зони району, не здійснювало належного контролю за якістю продуктів. Зокрема, контролюючі органи встановили, що масло, яке поставлялось підприємством для харчування дітей у загальноосвітні школи сіл Копилля, Боровичі, Розничі, Грузятин та селища міського типу Колки, містило рослинний жир та не відповідало вимогам нормативних документів ДСТУ. Неналежне виконання умов договору постачальником ставило під загрозу здоров’я дітей.

Задля усунення виявлених порушень прокурор району вніс подання голові Маневицької РДА. Згідно з результатами розгляду документа прокурорського реагування усі виявлені порушення усунуті. До дисциплінарної відповідальності притягнули методиста відділу освіти райдержадміністрації та директора однієї із загальноосвітніх шкіл.

Права 70 дітей на безпечну для життя і здоров’я продукцію та якісне харчування поновили.

Наразі в усі вищеперелічені школи постачаються якісні продукти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 15 Квітня 2014 11:31
А Вадим Веремчук - свободівець і заступник голови Луцької райради далі травить діток неякісним маслом і виграє тендери в інших районах області та м,Луцьку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus