USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський журналіст - у полоні сепаратистів, - рідні

28 Квітня 2014 11:03
Дружина зниклого волинського журналіста Сергія Шаповала Наталія Пахайчук стверджує, що той перебуває у полоні сепаратистів.

Про це вона написала у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що на Донеччині зник журналіст з Волині Сергій Шаповал. Він вирушив висвітлювати ситуацію в Харкові, а вже звідти вирішив поїхати до «гарячої точки» на Донбас. Зв’язок із журналістом перервався майже на добу.

Як повідомляє його дружина, учора ввечері, він зателефонував сестрі, але розмова була недовгою. Рідні підозрюють, що він нині в полоні, хоч сам Сергій Шаповал про це не сказав.

«Любі друзі, шановні колеги! Дякую усім за підтримку, ви допомогли пережити найважчу добу в житті. Останні новини з фронту такі. Сергій перебуває в полоні у сепаратистів, ми уже не сумніваємося, хоча Сергій про це не говорив. Вчора ввечері він вийшов на зв’язок із сестрою, але розмова була недовгою», - пише вона.

Наталія Пахайчук просить колег допомогти вплинути на правоохоронців. Бо про останні новини рідні повідомляли міліцію, а не навпаки. Від правоохоронців немає жодної відповіді.

«Зараз я щиро прошу усіх, хто може допомогти інформаційно тиснути на місцевих правоохоронців, які за останню добу зробили.... А що вони зробили, пропоную запитати у керівництва міліції особисто. Вимагайте офіційних коментарів. Сподіваюся це зрушить справу з мертвої точки. Від себе додам, що ми самі інформуємо міліцію, про те що вдалося дізнатися, а не вони нас. Єдиний результат - моя заява нарешті зареєстрована, про що браво відзвітували. Про те, що Сергій так-сяк, але знайшовся, я сьогодні зробила міліції відкриття. Вони абсолютно не орієнтуються в інформаційному просторі і не стежать за новинами. Сьогодні у мене буде новий слідчий і я рознесу власноруч їхній міськвідділок, якщо вони будуть далі чухатися. Деталей є дуже багато. Після відвідин міліції можу розповісти більше. Якщо хтось зголоситься включитися буду вдячна. Як показує розвиок ситуації тільки інформаційне нагнітання дає результат. Більше ніхто нічого не допомагає. Окремо, зараз дякую Михайлу Баранову за реальну допомогу в усіх питаннях», - пише вона.

Варто відзначити, що це не перший випадок зникнення журналістів на Донеччині. Днями раніше в полоні побував американський медійник, та кілька українських журналістів. Також сепаратисти у Слов'янську захопили військових комісарів ОБСЄ та трьох співробітників підрозділу СБУ «Альфа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Наталія Показати IP 28 Квітня 2014 12:09
От в мене теж чоловік пропав. Поїхав на схід у відрядження і вже добу на зв'язок не виходить. Пішла в міліцію, а там на сміх взяли, мов, в коханки відлежиться і прийде додому. Кажуть, дайте йому хоч 5-7 днів від сім'ї відірватися, а тоді вже в розшук подавайте.
йося моргенштерн до Наталія Показати IP 28 Квітня 2014 14:21
не будь дурною!!! користайся можливістю!!!
наталі Показати IP 28 Квітня 2014 13:07
ці менти зовсім якісь обкурені. звертайтесь до пустовіта чи ще кудись хай за свої слова відповідають так іноді людина може загинути поки вони не вірять і посміхаються
Ваня Показати IP 28 Квітня 2014 14:14
А,хто його туди посилав.За славою поїхав. Якого чорта.Що не знає,що ми тут всі бандерівці і нас ніхто не сприймає.Ну й газетньонка Волиньпост,примітивне видання.
Тю Показати IP 28 Квітня 2014 15:10
До чого тут луцькі мєнти? Він же пропав, якщо пропав, зовсім у іншій області.
& Показати IP 28 Квітня 2014 19:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus