USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку діти назбирали 10 тис. грн на сухпайки для військових

21 Липня 2022 15:25
Школярі у Луцьку назбирали солідну суму, яку принесли волонтерам для формування сухпайків військовим.

Небайдужим дітлахам вдалося зібрати 10 396 гривень. Гроші вони принесли у волонтерську скриньку, яка розміщена в магазині «Рибалка». Як зазначили Матвій, Микита і Настя, кошти мають піти на «Волинський сухпайок».

Відео оприлюднили працівники магазину. До слова, на їхній ФБ-сторінці є не одне відео, як діти приносять зібрані кошти. Здебільшого гроші збирають з проїжджих на «блокпостах», які організовують у своїх дворах.

Нагадаємо, проект «Волинський сухпайок» був розпочатий ще у 2014 році волонтерами «Самооборони Волині». У 2022 році у зв’язку з вторгненням росії та мобілізацією проект відновили.

У такому сухпайку – раціон на один день, хоча при потребі можна розтягнути і на три. Консерви, шоколад, сухофрукти можна з’їсти одразу. Вони необхідні для того, щоб швидко відновити сили після важкого фізичного навантаження.
При формуванні сухпайків волонтери радилися з самими військовими, щоби мобільне харчування було корисним і зручним. Частину продуктів волонтери купують, але більшість – це допомога від небайдужих людей. Допомагають друзі з-за кордону, українські компанії, які займаються виробництвом різних продуктів, а також звичайні люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus