USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка незаконно гнала самогон

6 Червня 2013 08:00
Волинянку оштрафували за те, що вона незаконно виготовляла алкогольні напої.

Про це інформує «Під прицілом».

Жінка придбала на Завокзальному ринку в Ковелі 45 літрів незаконно виготовленого етилового спирту, за який заплатила 1 620 гривень.

Спирт жінка потягом перевезла до місця свого проживання й почала незаконно виготовляти з нього алкогольні напої. Пенсіонерка розмішувала спирт з кип'яченою водою, додавала лимонну кислоту та цукор. Виготовлений алкогольний напій, який планувала продавати, волинянка зберігала у себе вдома.

Свої плани вона все ж здійснила. Її упіймали правоохоронні органи, коли та незаконно продала одну літру алкоголю за 64 гривні.

Так, Ківерцівський районний суд Волинської області оштрафував пенсіонерку на 31 450 гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Однак оштрафована правопорушниця вирішила подати апеляцію, у якій жінка оскаржує вирок суду через неповноту досудового і судового слідства.

Жінка вважає, що суд не повинен був приймати до уваги показання представлених свідків, оскільки вказані особи ведуть аморальний спосіб життя та оговорюють її.

Що ж стосується їхніх пояснень слідчому, то жінка впевнена, що вони писалися під диктовку. На її думку, всі слідчі дії провели з порушенням кримінально-процесуальних норм, а вилучений в її помешканні спирт - це не спирт, а звичайна дистильована вода.

Тож, жінка просить вирок суду першої інстанції скасувати та постановити новий вирок, яким її виправдати.

Однак суд врахував усі обставини та вирішив, що суд першої інстанції виніс правильний вирок і ухвалив залишити апеляцію засудженої пенсіонерки без задоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ДОПИТЛИВИЙ Показати IP 6 Червня 2013 08:04
а можна законно гнати самогон?
йован Показати IP 6 Червня 2013 08:06
да, втрачаємо своі традиціі, вже й не знаємо що таке самогон!
самогон Показати IP 6 Червня 2013 08:36
та тут самогоном й не пахне
ЕНДРЮ Показати IP 6 Червня 2013 10:44
ГНАТИ МОЖНА.ПРОДАВАТИ НІ.ЗАКОН Є ТАКИЙ
андрiй76 Показати IP 6 Червня 2013 11:06
Самогон від словосполучення-ГНАТИ САМОМУ.З цукру чи цукрових буряків(а це вже бурячанка)та дріжджів.А тут купила спирту в Ковелі і розвела з водою.Це вже називається"БОДЯГА"чи"БАРМАТУХА"чи ще якось,але аж ніяк не САМОГОН... P.S.-Підприємлива жіночка...Ще й продавала по ціні державної горілки-64грн.за літр;32грн.-за пляшку.Ну просто "БІЗНЕСВУМЕН"...
єврист Показати IP 6 Червня 2013 11:52
Жодність фраєрку згубила - стару здали клієнти-пияки, бо тварюка за явну бодягу лупила ціну казенки. А люди не дурні... попередили раз-другий і здали. Буде іншим наук, як на СВЯТОМУ збагачуватись)))
*** Показати IP 6 Червня 2013 12:22
Стрілецька б.29 кв.22,24 і женуть і продають на протязі всього їхнього існування, від алкашів спасу немає. Міліція напевно кришує.
Степан Показати IP 6 Червня 2013 14:26
Та "Голос країни" дивились по телику? Яка пісна здобула мільйон? Самогон гнала і продавала! Які ж тут закони! В іншій країні вже б посадили тільки за слова такої пісні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus