USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинянку ошукали «банківські» шахраї

2 Лютого 2013 14:46
Гроші з двох карток волинянки зняли в режимі «онлайн» шахраї. Телефоном жінка повідомила їм свій пін-код. Мотивувала це тим, що зловмисники назвали і картки, що належали ошуканій, і суми на них.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, постраждала звернулася по допомогу до володимир-волинських правоохоронців. Вона розповіла про те, що на її мобільний телефон подзвонив невідомий і, назвавшись працівником служби безпеки банку у Дніпропетровську, повідомив: з метою безпеки і захисту даних своїх клієнтів будуть змінені пін-коди користувачів банківських карток. При цьому чоловік назвав, які картки має жінка, більше того – суми, що там зберігаються.

Зважаючи на це, у заявниці не було підстав вважати, що вона має справу із шахраями. Тому, отримавши через смс нові коди, жінка, нічого не підозрюючи, продиктувала чотиризначні цифри «банківському працівникові».

Для певності спритник застеріг клієнтку, аби вона нікому не розповідала про заміну пін-кодів і з побажаннями всього найкращого попрощався. А буквально через 10 хвилин заявниця отримала повідомлення про зняття грошей із обох банківських карток.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб шахраїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семеныч Показати IP 2 Лютого 2013 15:04
одзвонив невідомий і, зловмисники назали і картки, Нfhfpі тривають розшукові заходи щодо встановлення осіб шахраїв. ВН, что курим?
Зірка Показати IP 3 Лютого 2013 14:46
Все ясно, як Божий день:)) Що той хто має доступ і знав картки, рахунки і продиктував/) нехай банк шукає
Факт до Зірка Показати IP 4 Лютого 2013 11:23
По ходу, це приват, а їм пофіг що робиться з грошима клієнтів. Якби їх банк помбанули-шукали, а так шансів мало.
Нововолинськ Показати IP 4 Лютого 2013 10:41
Скоріше всього, ПриватБанк "злив" дані т.зв. "колекторським фірмам", тобто рекету, а далі все просто робиться. На "дзвінки щастя" ПриватБанку Прокуратура України "закриває очі".
мандрівник Показати IP 4 Лютого 2013 11:54
послуга "Екстрені гроші" від Привату?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus