USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянці, яка вбила двомісячне немовля, «світить» довічне. ОНОВЛЕНО

30 Березня 2009 13:08
Днями у селі Широка Горохівського району Волинської області сталася жахлива подія: 49-річна Ольга Д. убила двомісячну дитинку. Про це 30 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинської області, сім’я Назаруків переїхали кілька місяців тому у село Широка із Бранів. У їхній сім`ї до народження сина Валерчика виховувалося ще двоє дітей від першого шлюбу господині.
У сім’ї ніколи не було сімейних негараздів. Глава сімейства, 31-річний Юрій, ніде не працював. Та час від часу займався заробітками: допомагав людям у селі по господарству. Дружина – порядна жінка, яка вела домашнє господарство та сумлінно виховувала своїх діток.
Звичайно, перші місяці сім’ї доводилося тяжко на новому місці, адже допомоги від батьків вони не отримували. Однак, місцеві жителі відразу сприйняли нових мешканців. А особливо значну підтримку виявила їхня сусідка – 49-річна Ольга Д. Щодня жінка приносила молоко для немовляти, неодноразово доглядала за дитинкою. Сусіди ж у свою чергу довіряли старенькій, адже вона — мама 4 дітей.
Одне тільки турбувало молодят – колись Ольга перебувала на обліку в міліції та полюбляла заглядати до чарки. Того дня вранці мама Валерчика відлучилася до Горохова на ринок. Немовля залишила на догляд чоловікові.
Вранці Юрій та Ольга вирішили трішки «взяти на душу». Спочатку випивали у хаті Ольги, продовжили ж у будинку Юрія. Як розповів начальник Горохівського райвідділу внутрішніх справ Василь Возняк, убивство сталося у той момент, коли Юрій на кілька хвилин відлучився до сусіда.
Повернувшись до помешкання, він побачив жахливу картину – дитинка знаходилась у 8-літровому відрі з водою. Батько вхопив немовля на руки, та... пізно. Маленький Валерчик був мертвий. Ольга в цей момент спокійнісінько сиділа у кімнаті.
«На тілі немовляти множинні тілесні ушкодження. Виявляється, жінка хотіла таким чином заспокоїти малечу, яка плакала. А потім втопила у відрі з водою», – розповів пан Возняк, зазначивши , що злочин жінка скоїла в стані алкогольного сп’яніння.Наразі порушена кримінальна справа за статтею 115 чачтини 4 Кримінального кодексу України (вбивство з особливою жорстокістю), що передбачає довічне позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 13:25
У 49 років - ще не старенька.
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 14:37
Ага, писаки совсем сдурели- 49 лет далеко не пенсионный возраст для женщин! придурки журналисты- писать совсем разучились!
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 15:17
не хамите, это вы еще придурков не видели
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 17:23
Народ! Ви що? Йдеться про жахливий випадок, а ви дискутеєте про помилку журналіста!...
Анонім Показати IP 30 Березня 2009 17:43
Якийсь брєд! У сім"ї ніколи не було негараздів, аж раптом 31річний молодик запив з "бабушкою" до поросячого виску! Абалдєть. Трагедія звичайно в селі, але ж навчіться писати!
Анонім Показати IP 31 Березня 2009 10:40
Назва села не Широке, а Широка. Дивіться довідник "Волинська область".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus