USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни – у полі зору податкової міліції: особливо тяжкі злочини

17 Травня 2013 11:53
За порушення у сфері оподаткування на Волині розпочали 42 кримінальні провадження протягом цього року. У майже половині випадків це – тяжкі й особливо тяжкі злочини.

Про це повідомили у головноиму управлінні Міндоходів у Волинській області

У 24 випадках , коли за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції, слідчі розпочинали кримінальне провадження, мова йде про тяжкі та особливо тяжкі злочини. Окрім того, матеріали 28 досудових розслідувань свідчать про ухилення від сплати за ухилення від сплати податків, зокрема 15 – в особливо великих розмірах.

Зібрана правоохоронцями доказова база стосовно 5 волинських імпортерів стала підставою для початку 6 досудових розслідувань за фактами незаконного обігу підакцизних товарів. Ще 4 кримінальних правопорушення викрили в зв’язку з неправомірно заявленими до відшкодування сумами ПДВ.

Вже цього року з обвинувальним актом до суду спрямовано 5 кримінальних проваджень.
Маючи на меті, насамперед досягнення економічного ефекту для бюджету, матеріали 3 кримінальних проваджень були направлені до суду з метою звільнення від відповідальності порушників податкового законодавства, котрі відшкодували завдані державі збитки.

Загалом протягом чотирьох місяців цього року пі час досудових розслідувань заходами податкової міліції забезпечено відшкодування 3 мілйьони 513 тисяч гривень завданих державі. Це - 36 відсотків від загальної, встановленої під час оперативно-розшукових заходів податкової міліції Волині суми збитків, нанесених державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus