USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинянин помилково вбив пенсіонерку. ВІДЕО

7 Червня 2013 08:36
Олексієві - 35. Зізнається: без чарки не може. Тому з сім'єю не склалося, з роботою - теж. Жив з того, що допомагав односельцям. Так було й того дня: посадивши людям картоплю, почимчикував додому. Проте дорогою небораку розібрало, і він замість оселі знайомих забрів до іншої хати. Чому в будинку стороння жінка, вирішив з'ясувати ще з порога.

Про інцидент інформує НТН.

Олексій, затриманий:

- На підвіконні ножик лежав. Тільки без ручки, саме лезо. Я її вдарив.
- Скільки разів?
- Тільки два рази стукнув.
- Куди?
- В бік сюди…


Паралізована вісімдесятирічна жінка померла вже після першого удару - кажуть експерти. Побачивши в хаті п'яного незнайомця, бабця здійняла лемент. Це її й занапастило. Стареньку доглядала донька. Та тієї злощасної години саме була на полі.

Тетяна, сусідка:
- Вони якраз у той день помагали пасти худобу. Приходить: двері відкриті, і в хаті, і в кімнаті. Глянула, а вона вже лежить. Видовище страшне. Скрізь все в крові. Страшно-страшно…

А вбивця пенсіонерки мовчки курив на ганку. Він усвідомив, що накоїв, і навіть не намагався покинути місце злочину. Злочинця негайно оточили селяни й тримали до приїзду правоохоронців.

Іванна Борисенко, слідчий Старовижівського РВ міліції:
- За гарячими слідами було встановлено особу 1978-го року народження. На даний момент ведеться кримінальне провадження. За статтею 115 ч. 1 - вбивство. Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Нині підозрюваний співпрацює зі слідством. Свідчить, але в усьому звинувачує не себе, а горілку. Знає, за позбавлення життя безневинної людини може сісти за грати на 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
* Показати IP 7 Червня 2013 12:47
так, нехай відповідає горілка. за грати її, все ж логічно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus