USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин втопився у криниці

3 Лютого 2011 14:59
У селі Рудка Козинська Рожищенського району втопився у криниці 48-річний місцевий мешканець – у такий спосіб чоловік звів рахунки із життям.
Чоловік часто і впродовж тривалого часу зловживав алкоголем, хоча на той момент був тверезим, пише газета «Вісник» 3 лютого.
Увечері він прийшов до свого товариша Олександра Мосійчука і в нього заночував.
«Коли я прокинувся, бачу, Славик сидить біля грубки на кріслі, радіо слухає, – розповів Мосійчук. – Це було десь біля сьомої ранку, я кажу до нього: «Лягай спати, бо ще ж дуже рано». А він: «Тихо, тихо, чуєш, бандити говорять».
За словами господаря, потім товариш взяв зі стола ножа і почав саджати лезо собі в живіт.
Коли Мосійчук хотів перешкодити його діям, чоловік його штрикнув ножем.
Господарю вдалося закрити «гостя» в одній із кімнат, а сам побіг на тракторну бригаду по підмогу. Вже звідти повідомили про інцидент сільського голову і викликали швидку.
«Ми разом зі старшою сестрою Славика пішли його шукати, – розповів сільський голова Микола Яцюк. – Обійшли знайомих, де він міг бути. Потім біля тої хати ходили, зазирали в хлів, але ніде його не бачили».
Коли ж приїхали правоохоронці і почали обстежувати криницю, там побачили тіло Святослава.
«На шиї у нього було дві мотузки. Очевидно, він хотів повіситися, та тонкі шнурки не витримали і обірвалися», – повідомив Яцюк.
Начальник Рожищенського РВ УМВС Петро Наумчук повідомив, що обидва чоловіки були тверезими. Але Святослав мав проблеми із психікою. Ним опікувалася старша сестра, іноді забирала його до себе.
Хоча останнім часом він жив сам у батьківській хаті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus