USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винних лікарів у масовому захворюванні дітей у «Турії» обіцяють покарати

30 Жовтня 2009 13:24

Колегія охорони здоров’я, яка відбулася сьогодні в Луцьку, підтвердила, що у несвоєчасній госпіталізації дітей, які захворіли на гостре респіраторне захворювання у санаторії матері і дитини «Турія», що у Ковельському районі, винні лікарі. Наразі на місці працює спеціальна бригада медиків. Госпіталізовано 18 хворих. Ще 70 дітей чекають на обстеження. Про це 30 листопада повідомляє репортер «Волинських новин».
Заступник головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції Микола Яцина повідомив, що перші випадки високої температури у дітей були зафіксовані 28 жовтня. Ескулапи закладу на той час не приділили належної уваги та не госпіталізували дітей. «Ми не приховуємо того, що винні лікарі. І закликаємо всіх медиків бути обережними. Якби лікарі відповідально віднеслись до першої хворої дитинки, таку ситуацію можна було б попередити», ― сказав Микола Яцина.
«Спеціально створена бригада медиків, яка працює у санаторії, сьогодні вночі обстежувала дітей. Виявили ще 14 випадків підвищення температури. Разом на стаціонарному лікуванні перебувають 18 хворих. Загалом у санаторії знаходиться близько 250 дітей. Небезпека полягає в тому, що діти – представники різних регіонів України», ― повідомив Микола Яцина.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:51
і яке ж покарання на них чекає? цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus