USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Витік газу в центрі міста. Випадковість?

26 Грудня 2013 12:34
Витік газу виявили активісти луцького Євромайдану у центрі Луцька вчора, 25 грудня, біля приміщення семінарії. Мітингувальники припускають, що хтось свідомо відкрутив гвинти.

Про інцидент стало відомо після 22 години.

«25 грудня о 22.00 активісти Євромайдану відчули запах газу в приміщенні семінарії, труба якраз проведена біля вікон, де відпочивають активісти Євромайдану. О 22:05 відбувся дзвінок до газової служби. Газівники працювали приблизно 25 - 35 хвилин. Якраз свідчить про те, що хтось відкручував гайки», - пише на сторінці свого акаунту в соціальній мережі лучанин Володимир Бут-Гусаїм.

Так, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, він пояснив, що волонтери йшли відпочити до приміщення семінарії. Як з’ясувалося, активісти мають можливість ночувати у цьому приміщенні. Власне, на вулиці вони почули сильний запах газу.

Коли Володимир дзвонив до служби «Волиньгазу», там не одразу повірили, що ситуація має місце насправді. У «Волиньгазі», утім, пояснили: хлопець назвав недійсний мобільний та не назвався, окрім того, погрожував писати скаргу, так як він, мовляв, - помічник депутата обласної ради. Володимир натомість заперечує: каже, що мобільний, який він назвав, був вірний. Власне, той, з якого він і телефонував.

Однак, після неприємної, зі слів активіста луцького Євромайдану, телефонної розмови, газівники приїхали досить швидко та оперативно виявили витік газу, склали протокол.

Валентин Киричук, начальник аварійно-диспетчерської служби ПАТ "Волиньгаз" прокоментував ситуацію: «Аварійно-диспетчерська служба 104 отримала виклик 25 грудня о 22.24 годині. Юнак, який не назвався, повідомив про запах газу у Луцьку за адресою Градний узвіз, 5. Працівники АДС ліквідували витік газу на вводі в будинок за півгодини. Загрози для виникнення надзвичайної ситуації не було. Хочу подякувати молодим людям, які оперативно викликали аварійну службу і нагадую усім: відчувши запах газу, телефонуйте на 104».

Причини витоку газу, кажуть в службі, поки невстановлені. Однак ситуація - стандартна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віра Показати IP 26 Грудня 2013 13:16
Да!!! В усьому влада винна... Вже дах взагалі зірвало тим активістам!!!
лучанин Показати IP 27 Грудня 2013 09:40
Хто ще вам щось винуватий, зас...ці?
Гоголь Показати IP 6 Серпня 2016 13:37
Бут -Гусаїм провокатор хотів сенсацію 5 разів казав в трубку що помічник депутата а адресу точну не зміг назвати безтолкова людина в день по 10 заявок схожих і неяких сенсацій ні хто не робить
ха-ха Показати IP 6 Серпня 2016 13:40
вікно склопакет як туда газ просочився навчиться користуватись газзапальничкой

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus