USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як проводили антитерористичну операцію в Харкові

8 Квітня 2014 11:32
Міліція оприлюднила фото та відео за підсумками проведення антитерористичної операції в Харкові, в ході якої не застосовувалася вогнепальна зброя та спецзасоби.

У результаті операції силовиків приміщення Харківської ОДА було звільнене, а також затримано близько 70 осіб, підозрюваних у протиправних діях, пов'язаних з сепаратизмом, організацією масових заворушень, заподіянням шкоди здоров'ю людей та порушенням ще цілого ряду статей, повідомило Еспрессо.ТБ.

Як пише у своєму Facebook журналіст Слава Маврічев, спецоперація тривала 15 хвилин і минула без жодного пострілу. У сепаратистів, які захопили облдержадміністрацію, вилучили багато травматичної зброї та щонайменше один бойовий пістолет. Окрім того, знайшли ножі, 6 ящиків з "коктейлями Молотова" та, можливо, вибухівку. Повідомляється, що багато з затриманих навіть не могли чинити опору, оскільки знаходились у стані важкого алкогольного сп'яніння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 11:50
Бандицкую!
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 11:56
ну і де тут Путін ??
опиум Показати IP 8 Квітня 2014 12:11
коментар було видалено
Valik Показати IP 8 Квітня 2014 12:53
Молодці хлопці МВС «Ягуар» так тримати, і так має бути зі всіма сепаратистами.Вперший раз за стільки часу МВС порадувало такою операцією і їх має бути побільше,і після цього справу довести до логічного завершення в суді,тоді люди почнуть поважати МВС а ті в свою чергу повернуть свою довіру у народу,не відразу але з часом.СЛАВА УКРАЇНІ.
Olha Показати IP 8 Квітня 2014 13:35
А де тут сепаратизм?Люди хотіли децентралізуватим владу.Їхня область могла б заключати ТОРГОВІ міжнародні договори.Хай би і заключили ТС з Росією.І що тут поганого?В них всі заводи працюють з Росією.Для них і ТС.Ті ,автономні оюбасті,що торгували б з Європою,хай би заключили торговий з Європою.Далі.А чому не вилучають зброю і ПС Тимошенко?Чи їм можна,бо Тимошенко хочете втікти від тюрми і стати президентом?
купи собі мізки Показати IP 8 Квітня 2014 13:44
Якщо всі так будуть робити в Україні почнеться хаос, ти не включала свій крихітний мозок і не задумувалась над цим?
Olha до купи собі мізки Показати IP 8 Квітня 2014 16:41
Проблеми України.ЄС і Росія хочуть заволодіти ринком України.Потрібно ,щоб ці сторони зрозуміли і ДОМОВИЛИСЬ,як вони торгуватимуть з Україною.По кожній позиції .Тому я писала про автономію регіонів,які мали б право укладати угоди щодо торгівлі з іноземними державами в гармонії з основними державними законами України . Тому потрібна Конституція ,яка б дала такі можливості і двопалатний парламент,а не президентські нелегітимні вибори,які тільки поглиблюють конфлікт.Потрібно ,щоб були Статути регіонів ,в яких було б все прописано.І Статути повинні були б затверджені законами ,прийнятими двопалатним парламентом.Тобто повинна бути демократія,а не узурпувати владу,як хоче хунта і бандити Тимошенко.
ок Показати IP 8 Квітня 2014 13:48
Правельно зробили силовики давно пора було ток поступати ы в Донецьку зробити так само! І де ви тут людей побачили п"янебидло яке понаїхало невідомо звідки,ще писак повичисляти і оприлюднити Olha Анонім і їм подібних ,побачив би якби ця мразь тоді себе вела!
Valik до ок Показати IP 8 Квітня 2014 15:34
Цілком Вас підтримую.Так має бути із усіма бандитами які за гроші руйнутють свою державу...
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 15:04
Нуну, подивимся як ви будете злорадствувати коли з вас ця влада останні труси зніме, "патріоти".
Valik до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 15:35
Можливо і роздінуть,але це "можливо" а Ви все життя вже і так без трусів....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus