USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За час протестів «жовтих жилетів» у Франції загинули 11 людей

28 Січня 2019 16:45
У Франції за час протестних акцій «жовтих жилетів» загинули 11 людей. Про це повідомив президент країни Емманюель Макрон, виступаючи на прес-конференції за підсумками переговорів з єгипетським колегою Абдель Фаттаха ас-Сісі 28 січня, передає Кореспондент.

«Одинадцять людей втратили життя з початку цієї кризи», – сказав Макрон.

При цьому він підкреслив, що «жодна з цих жертв була викликана діями сил правопорядку».

Як повідомлялося, 26 січня в Парижі під час акції «жовтих жилетів» співробітники правоохоронних органів заарештували 223 людини. Учасників демонстрації «жовтих жилетів», які збиралися провести першу «жовту ніч» на площі Республіки, поліція розігнала водометами.

Як відомо, протести «жовтих жилетів» почалися 17 листопада минулого року. Активісти виступають проти підвищення цін на пальне, урядової податкової політики загалом і вимагають відставки президента і прем’єр-міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus