USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За смертельну ДТП лучанин отримав «умовно»

12 Лютого 2014 11:10
Винуватетець ДТП, унаслідок якого загинула жінка, відбувся іспитовим строком. Про це повідомляє Під прицілом.

7-го грудня 2013 року близько 23-ї години лучанин, керуючи автомобілем марки Mercedes-Benz Vito рухався вулицею Рівненська у напрямку проспекту Відродження. Водій їхав на великій швидкості, а траса була слизькою, зрештою автомобіль винесло на зустрічну смугу і він зіткнувся з автобусом, який їхав назустріч.

Пасажирка автобуса отримавши тяжкі тілесні ушкодження, померла на місці ДТП.

У залі суду обвинувачений свою вину визнав повністю, а також сказав, що повністю відшкодував збитки за пошкоджений автобус. Просив суду суворо не карати його та не позбавляти його права керування, оскільки це - його основний заробіток, а також його сім'ї.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав обвинуваченого винним згідно зі статтею порушення правил безпеки дорожнього руху та призначив покарання – 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Реаліст Показати IP 12 Лютого 2014 11:38
Людину не вернеш... Щирі співчуття родині.
Валік Показати IP 12 Лютого 2014 11:44
Така влада такі й Закони. Умовно і далі таке буде. Боже збережи нас від таких
Горохівець Показати IP 12 Лютого 2014 12:41
Очевидно жінка померла "умовно". Вона померла для судді, на лапу не дасть.
Сергій Показати IP 12 Лютого 2014 13:07
Цей рованецький штунда янюк і далі буде ганяти. Ганьба судді. хоч би права в того урода забрали. Видно добре дали на лапу.
дааааа Показати IP 12 Лютого 2014 13:24
Штунда ...ука вбив дівчину а тепер говорить,що відшкодував за автобус....!!!!!!! всі знають як він ручніком грався тоді,а тепер просить ще й права.......АБСУРД ГАНЬБА ВЛАДІ І СУДДЯМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ШТУНДУ НА НАРИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus