USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

За «порнуху» за ґрати не саджають?

23 Квітня 2012 11:53
Організатори сумнозвісної луцької порностудії за ґрати можуть і не потрапити. Ухвала Апеляційного суду щодо Олени Дьоміної та Діани Семенюк виявилася досить поблажливою – умовні терміни позбавлення волі.

Про це пише Волинський інформаційний портал.

Якщо вирок Луцького міськрайонного суду був доволі жорстким відносно фігурантів справи (Олена Дьоміна та Діана Семенюк «отримали» вісім з половиною та п’ять років позбавлення волі з конфіскацією майна та забороною займатися підприємницькою діяльністю, а «актриси», які й працювали на камеру, – по чотири роки умовно), то рішення Апеляційного суду Волинської області (засідання якого, до речі, проходили у закритому режимі) – абсолютно лояльним.
Працівниця канцелярії по кримінальних та адміністративних справах Апеляційного суду Волинської області підтвердила, що відповідну ухвалу дійсно винесено, й повідомила наступне: «Фігурантам справи змінили покарання. Засуджену Семенюк звільнили з-під варти прямо в залі і Дьоміну теж. Щодо решти, то їхні дії перекваліфікували зі статті 149-ї на 121-шу». Правда, деталізувати не стала: мовляв, нюансів не знає.
Що ж до головних фігурантів, то, як повідомив у ході телефонної розмови Анатолій Лозовський, суддя, котрий вів справу, пані Дьоміна й панянка Семенюк отримали по п’ять літ «умовного» покарання з трирічним випробувальним терміном. Діану Семенюк дійсно відпустили у залі суду.
Нагадаємо, що у лютому 2010-го у Луцьку співробітники СБУ спільно з органами міліції припинили діяльність злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та розповсюдженням через мережу Інтернет фото- і відеопродукції порнографічного характеру.
ПОДРОБИЦІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПОРНОСТУДІЇ В ЛУЦЬКУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
цікавий Показати IP 23 Квітня 2012 11:57
А суддю Лозовського Анатолій звати?
Мирослав Ватащук Показати IP 23 Квітня 2012 12:06
саме Анатолій))
Spaceman Показати IP 23 Квітня 2012 12:56
А за що, власне, саджати? Порно там не знімали. За LiveCam-студію? Та їх вже пора давно легалізувати, як в усіх нормальних країнах, тоді буде якась користь державі у вигляді податків. А то мажори вбивають пересічних тваринок пачками, і ще жодного не посадили, а тут за якусь фігню 8 років хотіли впаяти. Не кожному вбивці стільки дають. Аж смішно з нашого дибільного правосуддя, їй Богу.
Прокуратура Показати IP 23 Квітня 2012 14:22
Напевно дівчатам прийшлось відробляти "лояльне" рішення Апеляційного суду.
ценитель Показати IP 23 Квітня 2012 14:57
что примечательно, по телевидению крутят не стесняясь и рекламируют секс по телефону и не у кого вопросов не возникает, а тут приватное общение преследуется законом... страна АНОмалий!!!
VSC Показати IP 23 Квітня 2012 15:42
Согласен полностью с решением суда. Никто никого под дулом пистолета, шантажом или угрозами ничего не заставлял. Криминалом тут и не пахнет. За что 8 лет? А вот Заставить налоги заплатить с полученных доходов, вот это другое дело.
zorro Показати IP 23 Квітня 2012 20:09
А чому ніхто не розповідає, що судили не лише за порнографію, а й за те, що ваша "шанована" Дьоміна продавала дівчат за кордон і легалізовувала "брудні" кошти отримані злочинним шляхом. Символічно - 3 кримінальні справи - 3 роки умовно. Чи можливо "брудні" кошти пішли у брудні руки найгуманніших суддів Волині.
Громадянка до zorro Показати IP 24 Квітня 2012 09:05
Скажіть будь-ласка, а яке з модельних агенств цим не займається. То я Вам підскажу УСІ. Але тільки за згодою дівчат.
Знаючий Показати IP 23 Квітня 2012 21:26
Бачив Дьоміну минулого тижня в центрі Луцька. Якраз тоді подумав: а як же вирок? Певно, відкрутилась. От тільки цікаво таке. Семенюк в суді першої інстанції після вироку взяли під варту. Дьоміна тоді спеціально не прийшла. Семенюк зараз відпустили. Дьоміна що час між судами була на волі? Мала відстрочку виконання чи просто ніхто не шукав?
Я Показати IP 23 Квітня 2012 21:30
Эту страну погубит коррупция!!!
дем Показати IP 24 Квітня 2012 00:17
Дьоміна добре суддям відсмоктала!
правник Показати IP 2 Травня 2012 20:58
пора вже апеляційному суду прайс з цінами вивісити і інтернеті та на вході до суду, а то плоскочолі волиняки у цінах губляться. А так буде все нормально - за наркоту - 10 тон єнотів, за хабарництво (ну тут залежить від ризку) від 10 до бескінечності
трунова Показати IP 2 Травня 2012 20:59
я б на месте дьоміной не сміялась. Я тоже дала за зменшення вироку 30 тон єнотів, але верховний суд всьо похєрив - і ні грошей і 8 рочків калатаю. так що апеляція гроші бере, але не гарантує. Да, дядя Петя!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus