USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За травму вихованця колонії в Ковелі судитимуть начальника майстерні

21 Червня 2013 09:56
Ковельська міжрайонна прокуратура затвердила обвинувальний акт та скерувала до суду матеріали кримінального провадження щодо начальника майстерні Ковельської виховної колонії, - повідомили у прес-службі прокуратури області
Досудовим розслідуванням встановлено, що саме він допустив порушення вимог правил охорони праці, які спричинили нещасний випадок.
Під час виконання робіт з підвищеною небезпекою у виробничій майстерні Ковельської виховної колонії засуджений отримав травму пальців правої руки.
Цей засуджений не мав права працювати на деревообробному обладнанні, адже розпилювання заготовок на однопильних кругопильних верстатах має право верстатних деревообробних верстатів 2-го розряду, а не учень.
Наразі начальнику майстерні ухвалою слідчого судді Ковельського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.
За результатами досудового розслідування процесуальним прокурором у провадженні пред’явлено позовну заяву в інтересах держави в особі комунального закладу «Луцька міська клінічна лікарня» про відшкодування начальником майстерні коштів, витрачених на лікування засудженого.
Начальнику виховної колонії Ковельським міжрайонним прокурором внесено подання про усунення причин та умов, що сприяли вчиненню кримінального правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus