USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зачистка» мітингу під Запорізькою ОДА. Людей відловлювали і добивали

26 Січня 2014 22:55
У Запоріжжі силовики разом з тітушками закидали гранатами та розігнали мирну акцію протесту під стінми ОДА, під час якої мітингарі вимагали відставки діючої влади. Про це повідомляють очевидці подій, - інформує "Українська правда".

Так, місцевий журналіст Тарас Білка повідомив на своїй сторінці у Facebook: "Барикада росте. Запоріжжя скандує "Запорозька Січ"…

З другого поверху ОДА (де були невідомі в масках, можливо – тітушки) зникли нелюди. Міліція шикується. З боку профспілок прибуло 30 космонавтів (ВВ чи Беркут у шоломах). В рядах ментів бачимо молодиків в штацькому. Бритих".

Пізніше він повідомив: "Охорона мобілізувалася і вся майже стяглася до майдану. Підозріло. По проспекту не їздять легкові авто. Тільки громадський транспорт. Є інформація що ДАІ завертає їх".

За кілька хвилин стало відомо, що на площі перед ОДА почалася зачистка.

"В нас стріляють. В людей кидають гранати", - повідоми Білка. Також тітушки запускали в людей запускали феєрверки. За його словами, тітушки були з білими стрічками на рукавах, ловили всіх без таких стрічок і били.

Деяких тітушків бачили з молотками. Люди почали розбігатися по дворах, однак тітушки на цьому не зупинилися, виловлювали людей і продовжували бити їх.



"Це бійня. Проспект перекритий. Ми знімали, поки могли. Геннадій Волков і його оператори - справжні герої. Я знімав, поки не отримав кийком по руці, в якій стискав

журналістське посвідчення. Рука начебто ціла, тільки палець зламаний. Лікарні забиті побитими", - повідомив на своїй сторінці у Facebook Юрій Гудименко.

За даними очевидців, люди, які розбігалися з Майдану, барикадувалися у кінотеатрі "Байда", де було облаштовано пункт обігріву. Тітушки вибивали там вікна, але до середини не потрапили. Згідно з даними очевидців, за станом на 22.00 на майдані під ОДА нікого з мітингарів не лишилося.

Розігнаних майданівців попереджують, щоб не викликали таксі: людей із запахом диму одразу везуть до районних відділків міліції. Окрім того постраждалим внаслідок розгону не радять звертатися за медичною допомогою у 5-ту лікарню: "Там на вас чекає міліція".

"Не виходьте цієї ночі на вулицю.особливо в центрі міста.тітушок дуже багато.Ніхто не розбирається хто ви є. Б'ють всіх", - пишуть місцеві мешканці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Антибандерівець Показати IP 26 Січня 2014 23:01
Молодці, запорожці... Хоч ви *** *** наволоч відігнали...
ххх до Антибандерівець Показати IP 27 Січня 2014 01:14
да не тільки в запоріжжі. Кароче разкол України, на превеликий жаль на те смахує. Буде Тягнибок керувати Заходом, Яценюк центром а Клічко послом на сході чи в Криму.
Ігор Показати IP 26 Січня 2014 23:10
От би і в Луцьку так...
Антибандерівець до Ігор Показати IP 26 Січня 2014 23:15
Вже організовуємо...
Нормальний Показати IP 26 Січня 2014 23:16
А казав я Клмчуку Гузя нейтралізувати вже давно...
Рожище Показати IP 26 Січня 2014 23:27
якби в Луцьку таке було - получили би всі тітушки П№ЗДИ іто конкретної!! бо люди в нас не ті що на сході.. от крикніть на вулиці СЛАВА УКРАЇНІ!! - побачите реакцію! тітушки, подумайте 10 раз перед тим як їхати на Волинь! СЕБЕ ХУЖЕ!
Вийшов до Рожище Показати IP 27 Січня 2014 01:24
Ну крикнув, на зупинці. Результат: половина народу навіть не шелохнулася. 2 відповили "Героям слава!", чоловік з 10 засміялося, а ще 2 біля виска мені покрутили, тільки великим пільцем. Дійсно, собі гірше, став посмиховиськом. А ти далі піди, спробуй з цими криками розбити вікна, пхнути когось... Цікаво, буде гірше чи ні?
Паранормальний до Вийшов Показати IP 27 Січня 2014 09:42
От бачиш, проснувся ти о першій годині ночі, вибіг на зупинку на зупинку і щось крикнув, а 10 чоловік засміялось, бо ти сподні забув. Правда не знаю, де о першій годині у нас на зупинках люди стоять по 28 чоловік (2+10+2+половина не шолохнулись). Давай, давай, бачу як і суди у Дніпропетроську працюють уночі, щоб посадить мітингувальників, у тебе нічна зміна!
Дід Свирид Показати IP 26 Січня 2014 23:27
Слухайте но памороки,хватить заніматись онані..ом.Шото за манєра самому собі писати коменти.Тутика нихто не буде як каже мій гонук "кормити троля".Ідіте до холєри де інде рукоблудствуйте.
Семен до Дід Свирид Показати IP 27 Січня 2014 09:59
Тло не штука закричати слава Україні! В нас одні працюють чесно, інші жруть, як свині. От ті, шо жруть, саме більше і кричать, даби від кормушки не відірвали.
Ігор Показати IP 27 Січня 2014 00:00
Боже, Царя храни! Сильный, державный, Царствуй на славу, на славу намъ! Царствуй на страхъ врагамъ, Царь православный! Боже, Царя храни!
евромайдан до Ігор Показати IP 27 Січня 2014 08:49
Ми відповідально заявляемо: Антибандерівцю.Ігорю,нормальному! Ви е вороги Украіни,ваше місце на брищанському смітнику! Ми будемо боротися за Украіну усіма доступними можливостями. Всі хто будуть заважати Нам будуть жорстко покарані.Знайти Вас ми зможемо без проблем,подумайте про це..Слава Украіні!!!!!!!!!!!!!!!
Сонячна Показати IP 27 Січня 2014 01:41
Нормальний...якщоти знаєш Борю..то скажи йому- ДОСИТЬ джипами їздити хай хоч ра зв житті маршруткою проїдеться...так сказати почує кожного...як його президент
Василий Показати IP 27 Січня 2014 08:52
Ну и скажите, где же наши "героические" ультрас? Похоже как посвистеть, похулиганить бельше не на что не способны.
Петро Показати IP 27 Січня 2014 09:36
Дописувачам, які дуже люблять Януковича. От приймуть (як прийняли 16 січня) завтра закон про введення надзвичайного стану, відключать інтернет, і, залишитесь ви без роботи - за коментарі ніхто платити не буде... За що жити будете, кого чи що будете продавати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus