USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заправника застрілив начальник відділу прикордонної служби

8 Лютого 2010 14:01
У заправника любешівської авто заправки стріляв начальник відділу прикордонної служби «Дольськ».
Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
«Учора ввечері в смт. Любешів начальник відділу прикордонної служби «Дольськ» стріляв у двох операторів АЗС – йдеться у повідомленні. Підозрюваний у злочині Віталій Л  спричинив смертельне поранення з автоматичної вогнепальної зброї 48-річному Петру М., а також поранив у голову 40-річного Івана Н.
«Оператори автозаправної станції якраз зробили технічну перерву: один чоловік здавав зміну, а інший мав розпочати своє чергування. В цей момент до АЗС під’їхав потенційний клієнт, котрий наполегливо просив заправити його авто, однак заправники пояснили чоловікові, що потрібно зачекати. Чекати чоловік не схотів і зателефонував своєму товаришеві, який через декілька хвилин вже був на АЗС» - розповідають правоохоронці. Розлючений Віталій Л., як тільки приїхав на місце події, зчинив конфлікт. Однак заправники не поступалися., тоді зловмисник довго не зволікав, узяв вогнепальну зброю – і почав стріляти у беззахисних операторів АЗС. Потім сів у свій джип та й поїхав геть – розповідають в УМВС. Проводиться розслідування. Матеріали справи працівники ОВС передали до військової прокуратури – інформують волинські правоохоронці.
Порушника затримали \"по гарячих слідах\" у Камені-Каширському.
У скоєнні злочину підозрюється начальник відділу прикордонної служби \"Дольськ\".
Як повідомляли «ВН» раніше, до інциденту причетний Віталій Лисюк - майор прикордонної служби, начальник відділу прикордонної служби \"Дольськ\", син начальника управління культури Волинської облдержадміністрації Володимира Лисюка. Саме учора, 7 лютого, Віталію Лисюку виповнилося 32 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
qq Показати IP 8 Лютого 2010 16:19
Стільки заплатять за нещасний випадок на виробництві?????
deedee2008 Показати IP 8 Лютого 2010 21:06
Яка різниця скільки заплатять - життя людини безцінне, однозначно потрібно винуватця наказати по всій строгості закону.
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:23
Отакі "герої" захищають наші кордони. Цікаво який вміст алкоголю був у крові цього вояки? Раніше дивувалися, що в США всіх стріляють направо-наліво. Тепер і в нас дійшло. Причому з табельної зброї. Звикли нічого не боятися.
знервований Показати IP 9 Лютого 2010 06:09
І правильно зробив.По інакшому худобу не навчиш.Воно і себе тільки по п"янці поважає а інших в с"аці має.Ніде в світі не бачив щоб заправки треба було чекати поки не приїде людина зі зброєю.Надрукувати новину у всих українських газетах.Не сумніваюсь-хамство в обслузі суттєво зменшиться
SysR Показати IP 9 Лютого 2010 08:33
Його накажуть по "всій суровості" закону. Скажуть шо заправник сам вихопив в нього автомата і почав стріляти по собі. Ну або зроблять з начальника дрібного хулігана, дадуть до 3х умовно.
Попередньому знервованому Показати IP 9 Лютого 2010 09:46
Ти хворий чи придурок??? стріляти в людину,бо тобі нахамили?? І чим нахамили - виконанням своїх безпосередніх обов"язків? Прийшов би ти в магазин, а там продавець знервована - виймає калаша і розстріляє тебе, діток і т.д. Чи в маршрутці на ногу наступили - давайте перестріляємо, передушимо один одного!Звіріємо-це ще м"яко сказано...
вого КРОК Показати IP 9 Лютого 2010 10:46
2знервований Шановний,ви лікувати свої розлади не намагались?Читаючи ваш пост приходиш до висновку що розхитана нервова система це тільки частина вашого діагнозу!
seal Показати IP 9 Лютого 2010 12:11
Шкода, що ЗНЕРВОВАНИЙ не працює на тій злощасній заправці. Було б одним менше :-( . Як можна таку тупість писати? Попий "Персену" - він ЗАСПОКОЇТЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus