USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Затримали засудженого, який втік з волинської колонії

30 Травня 2014 16:10
Під час зупинки мопеда, яким керував утікач, чоловік не виконав вимогу державтоінспекторів і почав утікати, повідомили у прес-службі волинської міліції.

– Сьогодні о 08:55 у чергову частину Маневицького райвідділу міліції надiйшло повідомлення від чергового Маневицької виправної колонії про те, що засуджений за крадіжки та розбійний напад, 33-річний житель Львова, який знаходився на дільниці соціальної реабілітації (вільне поселення) у селищі Маневичі, не з’явився на ранкову перевірку, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

– Відомості зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень райвідділу. У зв’язку з цією подією в області ввели оперативний план-перехват, тож на пошуки втікача був орієнтований весь особовий склад.

І вже через кілька годин у результаті необхідних заходів працівникистаціонарного поста ДАІ у селищі Цумань Ківерцівського району затримали втікача.

– Ми помітили чоловіка, який рухався велосипедом, обладнаним двигуном, – розповів старший інспектор ДПС взводу з обслуговування стаціонарного поста №1 Роман Шеметюк. – Водій не виконав вимогу про зупинку, тож ми вимушені були наздогнати правопорушника. Помітивши погоню, чоловік звернув із дороги у ліс, де ми його і наздогнали.

Правоохоронцям засуджений повідомив, що втік із колонії через сварку з дружиною, після якої він добряче випив і через це не прийшов на ранкову перевірку.

За скоєння втечі чоловікові, який у 2011 році був засуджений до восьмироків позбавлення волі, статтею 393 Кримінального кодексу України,передбачено покарання від 3-х до 5-ти років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Травня 2014 16:17
Треба було по колесах стріляти)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus