USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Затримали зловмисників, які пограбували кінотеатр на Волині, – ЗМІ

20 Листопада 2015 21:42
Правоохоронці затримали зловмисників, які здійснили пограбування культурно-мистецького центру та кінотеатру імені Тараса Шевченка у Володимирі-Волинському. Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вночі, 19-го листопада, невідомі злочинці розбили вікно у кабінеті директора культурно-мистецького центру у Володимирі-Волинському та пограбували заклад. Вони ж проникли у кінотеатр імені Шевченка, звідки винесли із каси 3 тисячі доларів та 10 тисяч гривень.

З неофіційних джерел журналістам «БУГу» стало відомо, що злочин здійснили троє осіб, двом із яких – по 18 років, третьому – неповних 17. Це не перший злочинний епізод за їхньої участі.

Правоохоронці офіційно нічого не коментують. Однак, місто вже знає про затримання зловмисників. Згідно з інсайдерською інформацією, грабіжники – студенти місцевого ВПУ. Ці злочинці організували вже не одне пограбування. Зараз правоохоронці здійснюють слідство, аби з’ясувати, скільки насправді злочинів було за їхньої участі.

Сьогодні у КМЦ одного із затриманих вже привозили на слідчий експеримент. Гроші, викрадені в людей, що орендують приміщення під кінотеатр та в культурно-мистецькому центрі, грабіжники розпочали витрачати, одначе витратили не всі. Точних сум, за станом на цей момент, невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
глядач Показати IP 21 Листопада 2015 09:52
Цікаво одне - звідки у кінотеатрі долари?:)
буги до глядач Показати IP 21 Листопада 2015 14:02
туристи зі штатів. це ж відомий кіноеатр у всьому світі. )))
Ді Капріо Показати IP 22 Листопада 2015 01:31
Це я заплатив за тітанік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus