USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збитий Боїнг вели ростовські диспетчери, - ЗМІ

17 Липня 2014 22:00
У головному органі управління повітряним рухом в Україні прокоментували ситуацію зі збитим "Боїнгом-777" Малазійських авіаліній. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" з посиланням на Украерорух.

Згідно з інформацією, "Боїнг" йшов на висоті 10 тисяч метрів по міжнародному коридору. "Ніяких обмежень на польоти на такій висоті не було і бути не могло, оскільки раніше ніякої загрози для авіації на таких висотах не виникало", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що лайнер вів ростовський центр управління повітряним рухом Російської федерації спільно з українськими диспетчерами.

"Позначка "Боїнгу" зникла миттєво, без будь-яких попереджень і сигналів SОS. Літак миттєво провалився з ешелону поблизу Тореза. Ми обмінялися думкою з російськими колегами і усі відразу дійшли висновку - "Боїнг" був збитий", - резюмує джерело в "Украероруху".

У головному органі управління повітряним рухом додали, що вся інформація про катастрофу "записана і буде надана міжнародним експертам".

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, в Донецькій області поблизу Шахтарська був збитий пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура.Пасажирський літак Боїнг-777 прямував з Амстердаму (Нідерланди) до Малайзії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ло Показати IP 17 Липня 2014 22:05
...спільно з українськими! то про що мова, у чому наголос?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus