USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Земельні оборудки на Волині закінчились у прокуратурі

11 Червня 2013 14:15
Маневицька районна прокуратура під час перевірки рішень органів влади та місцевого самоврядування виявила непоодинокі випадки порушень вимог Закону України «Про Державний земельний кадастр», - інформує прес-служба прокуратури області.

Зокрема, з 1 січня 2013 року набули чинності Закон України «Про Державний земельний кадастр», а також Порядок ведення Державного Земельного кадастру, яким встановлено новий порядок реєстрації земельних ділянок та прав на них.
Однак, Маневицька районна державна адміністрація та Троянівська сільська рада після набуття чинності вказаним Законом продовжили приймати рішення про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та затвердження землевпорядної документації.

На виявлені порушення прокурором району головам Маневицької районної державної адміністрації та Троянівської сільської ради внесені подання.
Завдяки своєчасному прокурорському втручанню попереджено незаконне відведення земель загальною площею 60 га.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus