USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Змінили керівництво Волинської облдрукані. Клімчук каже – рейдерство

4 Жовтня 2010 11:40
Керівництво ДАК «Укрвидавполіграфія», до складу якого входить ВАТ «Волинська обласна друкарня», 30 вересня прийняло рішення змінити керівний склад друкарні без пояснення причин і підстав.
Про це 4 жовтня повідомив екс-директор друкарні Дмитро Головенко.
Він розповідає, що мав укладений трудовий контракт до 2014 року, згідно з яким саме до цього терміну мав перебувати на посаді керівника підприємства. 30 вересня він приїхав до Києва, аби відзвітуватися про фінансовий та технічний стан друкарні.
Заслухавши 17 питань про справи на підприємстві, керівництво ДАК «Укрвидавполіграфія» поставило 18-те – про зміну складу керівництва Волинської обласної друкарні, – каже Головенко.
«Мене покликали в Київ у четвер, і коли я виходив з офісу «Укрвидавполіграфія», то вже стояла з Луцька машина і були люди, які мають бути на моєму місці… Тим людям передали печатку друкарні», – коментує Головенко.
«Ніяких пояснень не було. Мене ніхто не сварив і мені ніхто не дякував», – продовжує колишній директор друкарні.
Екс-керівник каже, що усіх заступників та технологів відкликали, натомість управляти друкарнею будуть два бухгалтери та один економіст.
«Формально я не є директор, бо є якісь нові люди, яких призначило правління. Я думаю, що є якісь домовленості цих нових людей, і треба було б спитати у них, як так вийшло, – коментує Головенко.
Він каже, що у п’ятницю склав акт прийому-передачі печатки підприємства новому керівництву. Однак фактично не покинув місце роботи.
«Я в друкарні, бо тих людей немає…Ці люди, я не знаю, з якою ціллю, вони брали печатку, але щось вони не приходять ні керувати, ні управляти. Не можу я кинути друкарню, якщо навіть формально я не є головою. Я сиджу в кабінеті, роздав людям роботу, друкарня працює, люди працюють», – розповідає Головенко.
«Ми прийняли рішення, що якщо хтось захотів розвалити друкарню, таким чином, що не приходить люди і воно стане саме, ми працюємо в звичному режимі, ніхто нам не забороняє. Можливо, чекають, що ми не зможемо виконати якихось функцій з перерахунку грошей чи представницьких функцій», – каже екс-директор.
Контакти нового керівництва друкарні Дмитрові Головенку не відомі. На оперативній нараді губернатор області Борис Клімчук назвав ім’я бухгалтера, який відтепер управлятиме друкарнею. За його словами це Людмила Стогрина, бухгалтер помічника-консультанта нардепа Євгена Кирильчука Романа Бондарука.
Клімчук зміну керівництва друкарні називає рейдерством та каже, що цими справами займуться правоохоронні органи. Він бачить ознаки рейдерства в тому, що деяке обладнання, що знаходиться в друкарні, їй не належить, а орендоване в осіб, що мають стосунок до нового керівництва. Клімчук зазначає, що зробить усе, аби підприємство залишилося у держаній власності.
«Я думав з четверга, а виявляється роки два-три назад почалася спроба повзучого захоплення Волинської обласної друкарні. Як відомо, це державне підприємство. Поки що. Виявилося, що я тут головний антирейдер в області», – сказав Клімчук.
«Нагадую про період, який нас очікує. Друкування бюлетенів, майже усіх у цій друкарні. І спроба перед самими виборами. Дурно пахне, дуже дурно пахне», – зазначив Клімчук.
Губернатор підтвердив, що друкувати бюлетені без договору з виборчою комісією друкарня не зможе. Адже печатка нині у нового керівництва, якого в друкарні немає. Бюлетені мали друкувати на наступному тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
дідо Показати IP 4 Жовтня 2010 11:46
А МОЖЕ ПРИЧИНА ЗВІЛЬНЕННЯ Є ЛІВІ ТИРАЖІ,ЯКІ ШТАМПУЮТЬСЯ ЩОТИЖНЯ...? ...ПРИВИКЛИ КРАСТИ У ДЕРЖАВИ...
Стоян Показати IP 4 Жовтня 2010 12:08
Давно пора. Головенко, то ще той щур!
qwerty Показати IP 4 Жовтня 2010 12:21
Рейдерське захоплення - це захоплення Б.Климчуком № 1 списку Партії регіонів.
Ні профанації Показати IP 4 Жовтня 2010 12:29
Такі слова губернатоа Клімчука є нічим іншим як політичним піаром. Необгрунтовані і надумані висновки Клімчука - це намагання створити піну навколо звичайної справи. Негоже губернаторові так поводитись - спочатку розберіться, а потім піартесь. Через правововий нігілізм будь-яку подію, будь-яке призначення можна назвати рейдерством... Хто ж рейдер - ДЕРЖАВНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ "УКРВИДАВПОЛІГРАФІЯ" ???
Лада Показати IP 4 Жовтня 2010 12:29
Це точно, всі добре знають що він з себе представляє...говорить а в очах грошові знаки так і скачуть...але шо буде з бюлетнями,може надрукують вже з позначками біля ПР та СУ, щоб волинянам легше було і не треба йти голосувати
qwerty Показати IP 4 Жовтня 2010 12:31
Рейдерське захоплення - це захоплення Б.Климчуком № 1 списку Партії регіонів.
Слово не воробей Показати IP 4 Жовтня 2010 12:31
Дешевый пиар, дурно-дурно пахнущий. Как не стыдно господин губернатор
Борис Показати IP 4 Жовтня 2010 12:35
Менше треба було Головенку красти і ніхто б його не звільняв. Клімчук уже забув, що не раз у розмовах заявляв, що Головенко не відповідає займаній посаді.
Рівненський губернатор Показати IP 4 Жовтня 2010 12:42
Клімчук, як шкода, що за такий короткий проміжок часу, ви з симпатичної людини, "свого хлопця" - переворились у казна що, ви своїми дешевими популістськими заявами втомили усіх. Схаменіться, бо підете з політики знеславленим у небуття
Знаю Показати IP 4 Жовтня 2010 12:42
Хлопці і дівки. Ви як не знаєте но не говоріть. Ви подумайте хто хоче забрати і подивіться скільки вони вже забрали.
,знаючий Показати IP 4 Жовтня 2010 13:03
подумайте, ВАТ, тобто відкрите акціонене підприємство і рап том державне? Бо держава є акціонером? сам себе обхітрив, бо решта співласників, тобто акціонерів мають більшу кількість акцій.
Справедливий Показати IP 4 Жовтня 2010 13:13
Рома Бондарчук - то є рейдер. Мені неприємно що ця людина йде в депутати міської ради під №6 в списку Батьківщини. Тепер я за Батьківщину голосувати не буду!!! Не можна так відбирати майно і знущатись над людьми. Це вже не перший обєкт.
Справедливий Показати IP 4 Жовтня 2010 13:17
А Дмитро Адамович може й не дуже чесний (не знаю), зате толк в роботі знає. Моя жінка там працює. Зарплата не велика але підприємство розвивається. А Рома з Беньом ще не один обєкт хапнуть, хай но той прийде в депутати. Старий маразматік Кирильчук найшов кого ставити.
Я до Справедливий Показати IP 4 Жовтня 2010 15:14
Так чого ж тоді зарплата невелика, раз підприємство розвивається? Може, того, що не тим людям вона йде?...
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 4 Жовтня 2010 13:34
Державне акціонерне товариство "Укрвидав поліграфія" вирішило одного голову правління звільнити,а іншого призначити. Це його право. Що тут проблемного? Може Клімчук когось свого хотів ? До чого тут рейдери? За логыкою Клімчука Б.П. рейдерів слід шукати в Києві, в Кабінеті Міністрів ...
інтриган Показати IP 4 Жовтня 2010 13:47
Головенко захотів великого хабара від Клімчука. Клімчук вирішив зняти Головенка але не вдалось поставити свого керівника. От і вся інтрига.
схи до інтриган Показати IP 4 Жовтня 2010 14:31
дякую за сміливу позицію. Треба разоблачать клімчуків які свої прорахунки ховають під вигаданими приводами. Невже це правда, якщо так то скільки ще брехні вийде з кабінета губернатора
Впевнений Показати IP 4 Жовтня 2010 13:58
Клімчук-Шоу. Ми ще побачимо. Основна вистава моноспектакля попереду. Клімчук шоумен, Клімчук - шоуполітик, Клімчук - клоун політик
Роман Показати IP 4 Жовтня 2010 19:33
Знаю добре Головенка: хабарник, злодюга, прохвост. Він ніде свою "долю" не упустить!. Давно пора гнати в три шиї. А Климчук щодо "рейдерства" - базарна баба. Хіба базарна баба може керувати областю, ще й свій ніс скрізь совати?
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ до Роман Показати IP 4 Жовтня 2010 22:42
Згоден, Клімчук не на того поставив. Боря твій феворіт РОма Бондарук.
РОманюк Мє до СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 4 Жовтня 2010 22:51
мій кумір Борис, мій актив ГОловенко, але усі мовчіть рОМік зробив усіх - красаВа, ВАХ, уважуха. Мовчати, пачани, мовчати
12вас12 до СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 4 Жовтня 2010 23:03
Май феріт Брист, йо ферот тича ..., йо феворіт чілдрен ...
мудрий Показати IP 4 Жовтня 2010 22:44
Хлопці і дівчата! не меліть тут всяких дурниць. Політикою тут і не пахне. А вам би тільки помити кості то одного то другого. Гидко читати ваш понос один на одного. Ви хоч трошки в законодавстві розберіться і потім пишіть.
Посвячений Показати IP 4 Жовтня 2010 23:05
А розумний Башкаленко мовчить. Дає можливість Бориску наламати дров через власну некомпетентність. Олександр Костянтинович знову виставить Клімчука на посміховисько. Чекаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus