USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі зупинки облаштовуватимуть під один формат

19 Червня 2008 22:44

У Луцьку зупинки громадського транспорту матимуть єдині, визначені для всіх,вимоги художнього оформлення. Таке рішення було ухвалено 19 червня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, - повідомляє репортер «Волинських новин».
Через відсутність єдиних норм оформлення, нинішні зупинки громадського транспорту в Луцьку різняться своїм кольоровим та естетичним виглядом. Для поліпшення становища, що склалося, виконком Луцької міської ради зобов’язав департамент містобудування до 1 липня 2008 року облаштувати єдине оформлення всіх зупинок. «Щоб не були різнокольоровими, і мали єдине «художнє» оформлення», - відзначив Луцький міський голова Богдан Шиба.
Важливими в обговоренні стали питання передбачення та облаштування спеціальних під’їздних шляхів до торгівельних точок, що знаходяться на зупинках, та розміщення схем руху транспорту в місцях посадки та висадки пасажирів. За словами начальника відділу транспорту та зв’язку мерії Костянтина Патракеєва, зупинки дуже часто використовуються не за цільовим призначенням. Транспорт, з якого ведеться розвантаження товару, зупиняється на зупинці, ускладнюючи роботу міського транспорту. Для вирішення цієї проблеми, виконком вирішив зобов’язати підприємців, що утримують торгівельні заклади, передбачити наявність під’їзних шляхів. Окрім того, виконком прийняв рішення зобов’язати відділ транспорту виробити потрібну кількість макетів схем руху транспорту та рекомендувати підприємцям розмістити їх на зупинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus