USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку «вилизуватимуть» маршрут проїзду Патріарха Кирила

28 Липня 2009 09:05
У рамках свого візиту в Україну Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил 3 серпня побуває й у Луцьку. До цього дня міська влада готується і планує окультурити територію облцентру. Про це йшлося 27 липня під час наради в мерії, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Наше завдання, маю на увазі комунальних служб, полягає у тому, щоб ті місця відвідання і де перебуватиме кортеж Кирила – відповідали належному санітарному стану, – сказав заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк. За його словами, буде багато міжнародних ЗМІ і Луцьку створиться певний імідж.
 
Маршрут Патріарха розпочнеться з в’їзду у місто, проходитиме по вулиці Рівненській, проспектах Відродження, Молоді, Соборності до кафедрального собору Всіх святих землі Волинської. Опісля Кирил відбуде до Володимира-Волинського, отож його маршрут «зачепить» проспект Перемоги, центральну частину міста, Набережну, Ковельську, Володимирську, – розповів пан Пархом’юк.  
 
Також заступник міського голови зауважив: якщо є проблеми з дорожнім покриттям, то їх потрібно ліквідовувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонімл Показати IP 28 Липня 2009 09:12
почастіше би приїжали такі чиновники, хоч порядок наведуть у місті...
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 09:46
Гоголь бессмертен: "там у забора куча хламу накопилась, дык ее вынести, забор покрасить" ))))) ревизор едет ))))) люблю наших чинушей, никогда не дадут соскучиться и классиков освежают ((((( вот идиоты, прости Господи! а для себя прибрать ума не хватает?
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 11:25
"Наше місто все гавнішає, і гавнішає..."
Павло Показати IP 28 Липня 2009 11:55
шо правда то правда - Лучани хай живуть в купі сміття, а москальському "політику" треба доржку коврову встелити! ганьба! народ, це ж ВОЛИНЬ, кому ви почесті робите? ви гляньте скільки грошей на самі лише бігборди сплачено! і це хтось називає "не політикою"...
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 16:43
да какая разница, из Питера "ревизор" или из Вашингтону? можно подумать, международные СМИ массово кинутся снимать прелести заштатного областного центра, по которому в течение 20 минут (не считая остановки в соборе) прокатится патриарх! Кому мы на ... нужны? Но на слезу прошибает... городничий Сквозник-Дмухановский ))) катаюсь по полу от смеха - "хлам приберут, гляжу - опять натащили" - это уже печально
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 09:15
о, добре, шо по відродження їде, може ямки на моїй вулиці полатають))) більше цей поцтрєарх мене нічим не цікавить...
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 11:01
Ага полатають, але напевно лише в одному напрямку... :)))))))))))
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 14:34
слухайте, шо про нього в Росії кажуть http://rutube.ru/tracks/1417296.html
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 15:57
Ото було б сміху аби він по вулиці Гнідавській проїхався на ДПЗ. На довго запамятав би цю поїздку. Підтримую попередніх коментуючих. Мені також абсолютно по цимбалах той патріарх. А Шибі Г А Н Ь Б А! Хай сам і вилизує.
Fedir Zaharovych Показати IP 30 Липня 2009 10:51
Пане Шиба, а коли Ви наберетесь сміливості і ініціюватиме тотальний ремонт УСІХ вулиць у місті? Коли будуть заасвальтовані вулиці і провулки немагістральні, в житлових зонах? Що ж Ви за мер, господар???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus