USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Амбулаторію на околиці Луцька просять капітально відремонтувати

1 Грудня 2016 20:43
Капітальний ремонт приміщення амбулаторії у мікрорайоні Вересневе важливий не лише для мешканців мікрорайону, а й для селян Гіркополонківської сільради – наразі стіни будівлі перебувають в напівзруйнованому стані.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови член фракції «УКРОП» Борис Смаль повідомив, що у мікрорайоні Вересневе розташована амбулаторія, приміщення якої вже багато років потребує капітального ремонту. На звернення депутата щодо включення в проект бюджету 2017 року коштів на капітальний ремонт, він отримав відповідь про те, що кошти передбачать лише на ремонт покрівлі.

З його слів, після ремонту покрівлі амбулаторія повноцінно працювати не зможе, оскільки в половині внутрішніх приміщень відсутня підлога, а стіни перебувають у напівзруйнованому стані. Це стало наслідком виконаних декілька років тому робіт з підготовки до ремонту, хоча сам ремонт виконаний не був, а приміщення не експлуатується досі.

Депутат зауважив, що в повноцінній роботі медичного закладу зацікавлені не лише мешканці Вересневого та прилеглих мікрорайонів міста, а й сіл Гіркополонківської сільської ради, з якою є вірогідність налагодити співпрацю в недалекому майбутньому.

Управлінню охорони здоров’я та департаменту фінансів та бюджету міськради депутат пропонував передбачити в проекті бюджету на 2017 рік витрати на проведення повного капітального ремонту вказаної амбулаторії, який забезпечить її повноцінну роботу та дозволить використовувати усі приміщення.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus