USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Благодійні внески в поліклініці пустили на ремонти

21 Січня 2012 11:41
Торік Луцька міська поліклініка № 3 «заробила» 35 тисяч гривень. Усе це – благодійні внески.

Про це під час засідання виконкому Луцької міськради 20 січня розповів головний лікар медустанови Віктор Максим’юк.

Головний лікар нагадав, що наразі поліклініка обслуговує на первинному рівні більше 30 з половиною тисяч дорослих, на вторинному – майже 47 з половиною, крім того – ще 745 дітей. Також Максим’юк зауважив, що територія, яку обслуговують лікарі закладу, розділена на 12 дільниць, на кожну з яких в середньому припадає 1663 людини.

Надають допомогу пацієнтам 46 лікарів поліклініки, з яких третина має вищу категорію і майже 40% - першу, - відзвітував головний лікар.

Серед здобутків минулого року Максим’юк виокремив те, що клінічна лабораторія закладу – атестована на вищу категорію терміном на 4 роки, а також поступову комп’ютеризацію роботи відділень та робочих місць. Вигляд приміщення поліклініки, за словами головного лікаря, також поліпшився – тут реконструювали вхід і частково хол.

Власними зусиллями лікувальний заклад торік «заробив» майже 35 тисяч гривень. Усе це - благодійні внески. Частину цих коштів, зауважив Максим’юк, використали на ремонт входу у приміщення, а ще на косметичний ремонт клініко-діагностичної лабораторії, придбання столів. Також за ці гроші у закладі заміну декілька вікон і замінено вхідні двері.
Луцький міський голова Микола Романюк привітав головного лікаря з «дебютом» і подякував йому за належне виконання обов’язків. Члени виконкому визнали роботу закладу і його керівника задовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
adams Показати IP 22 Січня 2012 11:46
Не добровільні,....а ДОБРОВІЛЬНО-ПРИМУСОВІ...
лУЧАНКА Показати IP 22 Січня 2012 14:56
ПІДТРИМУЮ ПОПЕРЕДНЬОГО ДОПИСУВАЧА-це дійсно добровільно-примусові. Поліклініка № 3 найгірша в Луцьку і облуговування там жахливе.Я особисто до неї належу, але намагаюся ніколи туди не звертатися.Нагла, яка видирає гроші з очей лаборантка у відділенні, що знаходиться на Бенделіані.Її можна чекати хв.15, поки вона розворушиться і почне обслуговувати людей, таке враження, що вона поп землі і вона незамінима.Зробити зауваження у відповідь хамить.Якщо її нема місяць, або ще з якоїсь причини,то лабораторія не працює і ніхто не бере аналізів, що мало спеціалістів медучилище наше випускає, щоб її замінити.Добре, що всіх грошиків не прихватизували, а виділили трішки на ремонт.Сміхота та й годі.
БІЗОН Показати IP 22 Січня 2012 15:16
Щось дуже мало вони показали! Це виходить всього по сто гривень в день? КОРУПЦІЯ І ВОРЮГИ!
Нгід Показати IP 22 Січня 2012 16:34
З ветеранів і пенсіонеріввнески небрати !!!!
Артур Соломонович-Гнідавський Показати IP 23 Січня 2012 05:41
А з Гнідави до поліклініки без пересадки не доїдеш. Ау. міська влада, подбайте за відновлення тролейбусного маршруту 3-а!
дід Опанас Показати IP 23 Січня 2012 10:48
таки правда - щоб здати там аналізи треба постояти не одну годину - кабінет ст медсестри поруч - то там до 11 год чаї ганяють і регочуть так що двері трусяться- а черги не бачить вона -певно окуляри встидається одягти молода ще .Одним словом геть неподобство.
ПРИХИЛЬНИК Показати IP 23 Січня 2012 13:02
Для діда Опанаса та Лучанки: 3-тя поліклініка до лабораторії на Бенделіані ніякого відношення немає, це зовсім окрема організація. А на рахунок поліклініки, то там дійсно є зрушення на краще.
не лікар Показати IP 23 Січня 2012 17:00
шкода що ті зрушення і великі "звершення" не бачать ваші пацієнти.
українка Показати IP 27 Січня 2012 11:54
До пррихильника .Яка це інша організація - це філіал поліклініки № 3.І вона вищестояща організація її.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus