USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ефективно лікуватися можна й рослинами, – лікар

28 Березня 2011 15:52
Сьогодні люди, які хворіють, хочуть миттєвого лікування і вживають переважно синтетичні ліки, а тим часом можна користуватися лікарськими рослинами з більшим ефектом і меншою шкодою для організму.
У цьому переконаний фітотерапевт, головний позаштатний спеціаліст із рефлексотерапії та народної і нетрадиційної медицини управління охорони здоров’я Волинської ОДА, лікар-терапевт Волинської обласної клінічної лікарні Василь Іщук, – пише газета «Аверс-прес».
«Сьогодні ми часто зустрічаємо скепсис та сарказм із боку багатьох лікарів, які звикли до стандартів та алгоритмів, – каже Іщук. – На мою думку, це не красить лікаря, адже найлегше натиснути кнопку і знайти вихід, як вилікувати хворобу».
Крім того, досвід хімічної терапії у нас досить малий порівняно із фітотерапією, впевнений лікар. «Наші печінка чи підшлункова не дуже добре сприймають всю цю синтетичну фармацевтичну продукцію. І тому ми ще не знаємо, яким бумерангом все це для нас повернеться», – застерігає він.
«Люди хочуть миттєвого результату: щоб з’їв пігулку – і був ефект, – продовжує Василь Іщук. – А трава діє довше, але з більшим ефектом і меншою шкодою для організму».
Лікар каже, що він особисто надає перевагу природним лікам перед хімічними.
Однак додає, що все дуже індивідуально: «Когось можна полікувати словом, когось – травою чи таблеткою, а декому уже хірургічного ножа треба».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПРОСТО так Показати IP 28 Березня 2011 19:13
Люди давним давно знають природні лікувальні секрети. А пан лікар, рекламуючи в першу чергу себе,чомусь не став ВОЛОНТЕРОМ, а за гроші кличе до себе в "індивідуальному плані"!!!!
небайдужа Показати IP 29 Березня 2011 00:26
ПРОСТО такОМУ! Я б так не говорила. Ви просто заздрите йому, або ж він перекриває ваш бізнес... Якщо Ви,Шановний,його не знаєте,не варто псувати імідж цієї Людини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus