USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Госпіталь для інвалідів війни обіцяють відремонтувати у 2014 році

28 Жовтня 2013 14:25
Здійснити капітальний ремонт даху та оновити котельне обладнання у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни планують у наступному році.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 28 жовтня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

З його слів, майже чотири мільйони гривень бюджетних та спонсорських коштів протягом двох років витратили на реконструкцію закладу. В планах на 2014 рік - капітальний ремонт даху, ремонт п’ятого поверху та оновлення котельного господарства.

«Обладнання протягом двох останніх років вийшло на новий рівень. Сьогодні госпіталь має двоканальний цифровий рентген з мінімальним опроміненням, дванадцятиканальний електрокардіограф, масажне обладнання, практично заново створений кабінет лікувальної фізкультури. Крім цього, пацієнти,які перебувають на лікуванні та обстеженні в госпіталі, мають позачергове безплатне право обстежуватися за потреби на базі обласної клінічної лікарні та спеціалізованих лікарень», - розповів Борис Клімчук.

Він повідомив, що послугами госпіталю окрім ветеранів Великої Вітчизняної війни користуються воїни-інтернаціоналісти та учасники національно-визвольних змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Підрядник Показати IP 28 Жовтня 2013 15:36
Шановний Борисе Петровичу! Дуже добре,що ви запланували капітальний ремонт цього закладу для наших ветеранів. Вони варті такої уваги. Але розрахуйтесь з початку з підрядними організаціями за уже виконані роботи в госпіталі у 2013 році! І заставте Харка оформити належним чином проектно-кошторисну документацію!А своє хамське відношення до людей,які безкоштовно виконали роботи для ветеранів,залиште для Чорнухи та Стефановича
субпідрядник Показати IP 28 Жовтня 2013 19:30
харко там і близько не ходить так як і цей "підрядник", який не знає замовника
субпідряднику Показати IP 29 Жовтня 2013 10:35
Харко дуже добре знає,що робота була проведена за дорученням Клімчука. А підряднику різниці немає,кого "губернатор"визначить замовником-департамент ЖКГ та будівництва чи упр.охорони здоровя. Документація вся в Харка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus