USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Контракт зі скандальною керівником інтернату продовжать

14 Грудня 2016 12:16
Оскільки депутатам неодноразово повідомляли про погане ставлення до вихованців Берестечківського психоневрологічного інтернату, продовжити контракт з керівником закладу планують до 30 березня наступного року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства 14 грудня.

Депутати розглянули проект рішення про продовження терміну дії контракту з директором Берестечківського психоневрологічного інтернату Світланою Приходько.

Член комісії Володимир Кучер повідомив, що щодо цього закладу до нього у мережі фейсбук зверталися журналісти. Так, матеріали щодо керівника закладу розмістила журналістка Наталія Пахайчук. Зі слів депутата, складається думка, що в закладі панує «совдепівська показуха» - коли приїздять перевірки, їм показують, як усе гарно та добре. А насправді, мовляв, коли підопічний помирає, його навіть не можуть гідно спровадити в останню путь чи нормально поставити хрест на кладовищі.

Він пропонував здійснити публічне розслідування цих речей, адже є свідчення родичів підопічних про те, що підопічних силоміць змушують працювати, а тих, хто не хоче, обмежують в правах, не даючи навіть туалетного паперу.

Голова комісії Олександр Зінчук запропонував здійснити перевірку інтернату без попередження керівника спільно з тимчасовою контрольною комісією облради. Оскільки контрольна комісія досі не оглядала заклад, пропонували продовжити контракт зі Світланою Приходько до 30 березня 2017 року. Цю пропозицію підтримали члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Руслана Показати IP 14 Грудня 2016 14:03
здійсніть перевірку Затурцівського інтернату, без попередження!!! з кухні м’ясо фрукти носять ящиками, дітей не має в що одягнути,директриса зі своїми замами і бухгалтером гуманітарку бусом в день розвозять по домам, за державні кошти утримують "невідімок" - працівників, собі араховують космічні зарплати....
Кухня Показати IP 14 Грудня 2016 14:07
перевірки їм пох!, бо "сумки" возять начальству в область (не брезгують крупами макаронами, рибою, маслом, миючими засобами) ГАНЬБА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus