USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковель отримав нові «швидкі»

20 Травня 2014 12:41
Автопарк Ковельського відділення екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився трьома сучасними автомобілями, повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

Один із них - автомобіль швидкої допомоги та два реанімаційних на базі «Peugeot», оснащені обладнанням закордонного виробництва для надання своєчасної та якісної екстреної медичної допомоги ковельчанам та мешканцям Ковельського району. Вони були закуплені в рамках реформування екстреної медичної допомоги України за рахунок коштів державного бюджету.

Зі слів завідувача ковельського відділення екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Сергія Палайди, реанімаційні автомобілі оснащені системою вентиляції та кондиціонування, засобами для переміщення хворих, апаратами штучної вентиляції легенів, дефібриляторами, кардіографами, тонометрами, ларингоскопами, термоконтейнерами, які працюють у двох режимах: охолодження та підігріву медпрепаратів.

Є й інше необхідне медичне обладнання національного та закордонного виробництва, що відповідає Національним стандартам України та європейським вимогам. Третій автомобіль - швидкої допомоги, не має внутрішнього обладнання, проте місцеві медики мають усе необхідне, аби укомплектувати його самотужки.

Як запевняють лікарі екстреної медичної допомоги, новими «каретами швидкої» вони задоволені. Сучасна апаратура пристосована для роботи в екстрених ситуаціях, зокрема й під час руху автомобіля. Медичний персонал уже пройшов відповідне навчання, тож відсьогодні автомобілі уже слугують ковельчанам, а місцеві лікарі отримали можливість перейти на вищий рівень якості надання екстреної медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ластівка Показати IP 20 Травня 2014 13:32
ну ось прояв роботи влади теперішньої)))) сподіваюсь, що це покращить роботу наших медиків))))
Я до Ластівка до Ластівка Показати IP 20 Травня 2014 14:44
Ні, ви дуууже помиляєтесь. Це прояв попередньої влади - "злочинної". Це попередники закупили нові швидкі і реформування у цій галузі провели. Кожен такий автомобіль має бути оснащенний системою GPS, що дозволить використовувати їх ЛИШЕ за призначенням і доставляти авто до хворого якнайшвидше. А у нової влади грошей немає навіть щоб забезпечити поточну роботу цієї системи.
лівий сектор до Я до Ластівка Показати IP 20 Травня 2014 16:49
Повністю підтримую. Автомобіілі закуплені якраз "папередніками". Нова влада крім проср*ного Криму, підвищення цін, комунальних послуг, спекуляції з доларом, легалізаціії олігархів на посадах голів ОДА та постійної істерії про загрозу і небезпеку - НІЧОГО ПУТНЬОГО ЩЕ НЕ ЗРОБИЛА!!!
Ковельчанин до Ласті Показати IP 20 Травня 2014 17:23
Банду Януковича та Клімчука геть....Хватить дерибанити державу та простих людей....
Я до Ковельчанин до Ковельчанин до Ласті Показати IP 20 Травня 2014 22:35
Коли Вас буде везти така швидка до лікарні і зробить це швидко та вчасно, то не забудьте сказати дякую БАНДІ за це. Називайте людей як хочете, але їх здобутків ніхто ніколи не відмінить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus