USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанок запрошують на безкоштовну мамографію

17 Жовтня 2018 17:28
У п’ятницю, 19 жовтня, на Театральному майдані Луцька відбудеться медична акція, приурочена до Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози, який відзначається 20 жовтня.

Пересувний мамограф працюватиме з 10 до 16-ї години, повідомляють організатори.

Лучанки та гості міста матимуть можливість зробити мамографію (рентгенографічне дослідження молочних залоз) - обстеження, яке рекомендоване усім без винятку жінкам після 40 років і жінкам молодшого віку за медичними показами.

З 63-х жінок, обстежених під час попередньої акції наприкінці вересня, виявлено 4 патології: один передрак, одна підозра на рак, один рак та один локальний фіброматоз.

Також для усіх охочих буде проводитись експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та гепатит С, визначення рівня глюкози крові та консультації лікарів щодо профілактики захворювань.

Усі обстеження та консультації - безкоштовні.

Організатор - Волинський обласний центр здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus